Arama Sonuçları

1. Y

briggs vanguard 18 hp benzinli motor

Motorun elektrik bağlantı şemasını bulamıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı?
  2. Y

Mühendislik Programları

Mekatronik mühendisi son sınıf öğrencisiyim malum pandemi dolayısıyla evdeyiz ve çok boş vaktimiz var. Öğrenmemizi tavsiye edeceğiniz programlar nelerdir? Aktif olarak kullanılan programlar solidworks vs. Mezun olup geriye baktığında şunları öğrenseydim keşke dediğiniz neler var? Kalıpçılık...
  3. Y

Plastik Enjeksiyon Makineleri

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kalıp tasarım videoları izlimeye başlamıştım zaten Solidworks programıyla kalıp tasarım videoları var IMOLD uzantısını kullanarak tasarımı gerçekleştiriyorlar. Daha çok video izleyerek konu hakkında daha fazla fikir sahibi olurum diye...
  4. Y

IML robotları üreten bir firmada stajer olarak dönem stajı yapıyorum. Enjeksiyon Makinesi Tasarımı , kalıpların tasarımları bu tarz şeyler. Bu sektöre yönelsem ne gibi bi yol izlemem gerek ne konularda kendimi geliştirmem gerekir?
  5. Y

Plastik enjeksiyon sektöründe çalışan veya bu sektör hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Bu sektöre yönelmek istiyorum iş olanakları nedir? Bu sektörde eğitimler var ama fiyatları baya pahalı şu şekilde kendinde öğrenebilirsin gibi bi yol gösterebilecek olan varsa çok yardımcı olur...
  6. Y

staj ankara

Merhabalar Ankaraya staj için geleceğim ankaraya okuyupda evini bir aylığına kiralayabilecek veya ev arkadaşı arayan varmı?
  7. Y

Phyton hakkında.

Phyton dersleri hakkında video izleyebileceğim veya pdf olarak bulabileceğim kaynak arıyorum.Detaylı olması gerekli bildiğiniz video anlatımı yapan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Y

Mekatronik Mühendisliği STAJ

İyi günler bu sene yaz stajı ve dönem stajı olmak üzere 2 tane zorunlu stajım var güzel bi yerde yapmak istiyorum bana birşeyler katmasını istiyorum yardımcı olabilecek tavsiye verebilecek var mı?Otomasyon sistemleri,otomotiv,makina ağırlıklıklı yerler olursa daha güzel olur.Teşekkürler
  9. Y

Vektörel Analiz

Kinematik Dersleri -- H.R MULLER Ankara Yayınları Hareket Geçme ve qurateryonlar Teorisi H.Hacı Salihoğlu Ankara Üniversitesi Bu kitapların pdfi elinde olan veya kullanmayıp satan varsa ulaşabilir mi ??
  10. Y

Projeye gönüllü arkadaş

Merhabalar Mail adresinizi verebilirseniz veya mesaj atabilirseniz konuşmak isterim :)
  11. Y

OrCAD PSPICE kulllanımı hakkında

mail adresinizi verebilirmisiniz halledemedim sorunu
  12. Y

Teşekkür ederim :) simülasyon yaparken hata alıyorum grafiği yazdıramıyorum nasıl düzeltebilirim
  13. Y

Merhabalar elektronik dersi ödevim var orcad programını kullanmayı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Bu devreyi çizip similasyonunu yapmam gerekiyor,devreyi çizdim ama opampın + ve - uclarının yerini değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Y

ELEKTRONİK DEVRE II

Soruları çözemedim ve çözümlerine ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi var mı?
  15. Y

William Bolton Mekatronik Kitabı

kitabın pdf veya satın alınacak bi yer bulduysan dönüş yaparmısın
  16. Y

Mekatronik Mühendisliği Öğrencisiyim

Merhaba Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim hangi programlama dillerini öğrenmem gerekir hangilerinin üstünde durmam gerek bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Yukarı Alt