Arama Sonuçları

  1. A

    Hangi dalda uzmanlaşmalıyım?

    Merhaba, Elektronik ve haberleşme mühendisliği öğrencisiyim.Hangi dalda uzmanlaşacağıma karar veremedim ? Seçeneklerim Kontrol/Otomasyon Radyo-frekans Robotik sistemler
  2. A

    Yazın gidilecek kurs vb tavsiyesi

    İyi günler elektronik ve hab mühendisliği öğrencisiyim bu yaz staj ve yaz okulum yok bende tatilimi boş geçirmemek için bir kurs,eğitim,sertifika almak istiyorum istanbul avr. Yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  3. A

    Cv nasıl hazırlamalıyım?

    Arkadaşlar merhaba, 2.dönem elektronik mühendisliği öğrencisiyim.Zorunlu stajım yok bu yaz ancak ben çalışmak istiyorum. Bir firma yetkilisi ile görüştüm bana cv ni yolla dedi. Ancak ben nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum. İnternette birçok rehber vaar ancak benim gibi öğrenciler için bir rehber...
  4. A

    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Staj Yerleri

    Kendimi telekom alanında geliştirmek istiyorum. (turkcell,netas ) gibi popüler şirketler haricinde nerelere başvurabilirim?
  5. A

    Elektronik ve haberleşme mühendisliği bırakılır mı?

    2.sınıftayım dersler çok ağır.Bir iş ilanına binlerce kişi başvuruyor.sizce bıraksam saçmamı olur?
  6. A

    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Hakkında Yorumlar

    Arkadaşlar merhaba,elektrik-elektronik veya elektronik ve haberleşme mühendisliği seçip haberleşme (telekomunikasyon) dalını seçen birisi ne gibi işler yapabilir?iş imkanı nasıldır (zor bir bölüm,okunduğuna değer mi)?
Yukarı Alt