Arama Sonuçları

  1. M

    Makine Elemanları-2 Ödevi Acil yardım lütfen

    Arkadaş direk uğraşmadan atmıştı post atarken ama şimdi uğraşıp yapamadığını belirtmiş ve yapabildiği, gelebildiği yere kadar gelip çözümünün fotoğrafını atmış. Arkadaşın takıldığı nokta hakkında bilgisi olan biri yardımcı olacaktır arkadaşa 1587814605 Yokmu yardım edecek arkadaşa..
  2. M

    Makine Elemanları-2 Ödevi Acil yardım lütfen

    Ben anlamadığım için yardımcı olamıyorum ama sana yardımcı olan bir arkadaşımız çıkacaktır. Direk soruyu atmayıp çabalayıp yapamadığın için...
  3. M

    Makine Elemanları-2 Ödevi Acil yardım lütfen

    Bu ödevler siz yapasınız diye veriliyor.
  4. M

    Mühendislik Mekaniği Çözemediğim 2 Soru

    İstersen senin yerine biz okuyalım ? Bu ödevler senin yapman için veriliyor bizim değil. İlerde mühendis olduğunda problemlerini milletemi çözdüreceksin? Soruda takılıpda bu kısımda takıldım doğrumu vb. desen eyvallah.
  5. M

    Makine Mühendisliğinden Bilgisayar Mühendisliğine Geçiş

    Ortalama ile yatay geçiş aşırı zordur. Alttan dersıninizin olmaması ve ortalamanızın 3.25 civarlarında olması lazım(okuldan okula göre değişir) ve herkesi almıyorlar kontenjanıda sınırlı oluyor. Makine okuyup ortalama ile geçiş yapmak dahada zordur çünkü makinenin 1. sınıf dersleri bile zor
  6. M

    Yapay Zeka Mühendisliği

    Çalışma alanı Türkiye düşünülüyorsa yazılmaması gereken bir meslek, eğer yurtdışı düşünülüyorsa direk yaz düşünme..
  7. M

    metalurji, otomotiv, enerji, elektrik elektronik

    En çok ilgin eem'e varmış. ilgin neye fazlaysa o bölümü seç. Başarılar.
  8. M

    merhabalar ben sakarya ün.de mekatronik mühendisliği okumak istiyorum

    Bölüm için söylenenler doğru olabilir fakat üniversitelere ne denildiğine bakma iş sende bitiyor ne kadar kendini geliştirirsen o kadar daha cabuk iş bulursun mekatronik mühendisinin bir imza yetkisi yoktur ve Türkiyede zaten mekatronik mühendisliği pek gelişmiş değil temel mühendisliklerden...
  9. M

    Maden Mühendisliği Hakkında Yorumlar

    Türkiye'de pek iş imkanı olmayan eğer Türkiye düşünülüyorsa yazılmaması gereken mühendislik.
  10. M

    Kimya Mühendisliği İş İmkanları

    Türkiye şartlarında seçmeni pek tavsiye etmem ama ginede okuyan var ise o bölümü onlar cevaplarsa senin için daha iyi olcaktır. Başarılar.
  11. M

    Elektrik Mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

    Her zaman teknik üni daha iyidir elektrikmi elektronik mi sorusu yurtdışı istiyorsan elektronik, Türkiyede çalışmak istiyorsan elektrik bence...
  12. M

    12.sınıfı yeni bitirdim, Tercihlerim Nasıl Olmalı

    Üniversite sormussun bende söledim eğer işsiz kalmak istemiyorsan o saydıgım üni lerden 1 ini okuman şart Mühendislik heryerde oldugu için üni baya önemli ...
  13. M

    12.sınıfı yeni bitirdim, Tercihlerim Nasıl Olmalı

    Elektrik Elektronik bölümü ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ BİLKENT KOÇ SABANCI dışındaki okullarda okunmaz eğer sıradan bi üni gelirse 1 sene daha mezuna kalmanı öneririm.
  14. M

    Manyetik alan ile savunma sistemi

    Elektronik Mühendisliği.
  15. M

    Elektrik mi Elektronik mi Seçmeliyim

    Seçmeli dersler adı altında Yüksek gerilim tekniği vb. Varsa alın yoksa EMO o dersi veriyormu onu araştırın vermiyorsa illa Elektrik imza yetkim olsun diyorsanız o dersleri veren başka bir üniye yatay geçiş yapin derim.
  16. M

    Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

    Bölümü okumak istemiyorsan Myp ile yatay geçiş yapabilirsin bölümü seviyorsan otomotivde devam edip kendini geliştirmeye bak.
  17. M

    Mühendislikte Üniversitenin Önemi

    Şöyle yaşarsın ilk 4 5 ay iş bulamassın iş buluncada 2 3 ay bedavaya çalışarak bişiler öğrenince yavaş yavaş para kazanmaya başlarsın.
  18. M

    Makine Mühendisliği mi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mi?

    Güncel dostlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  19. M

    Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

    Yazılım dilleri Elektronik Mühendisliğinin alanına girmez. Eğer Türkiyede çalışacam diyorsanız Elektroniği Öneririm Ama diyorsanız ki Ben YurtDışında çalışacam o zaman Mekatroniği öneririm. Tercih sizin Başarılar.
Yukarı Alt