Arama Sonuçları

  1. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Bencede. Bide siz baya iyi yerde okuyorsunuz :) imrendim doğrusu. Keşke bende lisede işin ciddiyetine varsaydım da bu hallere düşmeseydik. Buna rağmen silikon vadisinde başarılı bir mühendis olma hayalim var. İnşallah GreenCard da çıkar. 1-2 ay sonra çekiliş sonuçları açıklancak.
  2. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Siz hangi üniversiyete gidiyorsunuz ? Bunu rektörlüğe söylerim:D Görmezden gelmezler umarım. Ben çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama biraz uğraş sonucu diğer üniversitelerin çoğundan daha iyi bir sonuç elde edilebilir.
  3. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Seçimim Mef üniversitesi Bilgisayar mühendisliği oldu. Daha makul geldi. Olmaz ise ama tekrar fırat düşünürüm. Ama şuanlık mef.
  4. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Videoları izlemiştim ben zaten de aklımda bağzı sorular var programa katılan herkes Amerika’ya gidiyor mu? Bide ben şuan İstanbul’da yaşıyorum , orası Elazığ nasıl olur değer mi gibi sorular aklımı çok kurcalıyor.. Arkadaşlarıma anlattım çöp dediler aklını kullan gitme dediler. Ne yapacağımı...
  5. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Tanıdığı olan varsa heyecanla yoruma bekliyorum.
  6. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Kısa bir araştırma yaptım Fırat üniversitesi 2 sene türkiye 2 sene abd'de okuyormuşuz. Bence çok iyi eğitimi nasıldır biliyormusunuz ? Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. (YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ)
  7. menectra

    Üniversite ve Başarı

    Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Malum 3 ay sonra yks sınavı var. Şimdi size yöneltmek istediğim soru şu ; aklımda birkaç bölüm var bunlar; bilgisyar , yazılım , makine , elektrik elektronik mühendisliği. Bu bölümlere yatkınım fakat İTÜ odtü gibi üniversitelerde okuyacak kadar sıralama...
Yukarı Alt