Arama Sonuçları

  1. MhmmdEmn

    İphone 7 vs İphone 6S

    Merhaba.. Yeni bir telefon almak istiyorum ancak iphone 7 ve 6s arasında gidip geliyorum, rica etsem bu telefonları kullananlar yardımcı olabilir mi?
  2. MhmmdEmn

    Motor hakkında detaylı bilgi

    Motor hakkında detaylı bilgi edinebileceğim bir youtube kanalı veyahut site önerisi lazım yardımcı olabilir misiniz? (Benzinli motor, Dizel motor, MTJ, DCI gibi kavramları öğrenmek istiyorum.)
  3. MhmmdEmn

    HTML+CSS İçin Öneriler

    Merhaba sıfırdan html ve css çalışanlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ve kodları yazmak için uygulama tavsiye eder misiniz? Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler..
  4. MhmmdEmn

    Taze Mühendise Pişmiş Mühendisin Vereceği En Önemli Öğütler

    Saygıdeğer, Beyler ve Bayanlar; Biz mühendis aday adayı olarak bu başlık altında sizden geri dönütler bekliyoruz.. Sizden ricamız: -Alanınız hakkında genel bilgi, -Size göre Türkiyenin mühendise bakışı, -Size göre Dünayanın Türk mühendislerine bakışı, -Size göre taze mühendisin (4 sene...
  5. MhmmdEmn

    Makine Mühendisliği Zor mu?

    Sizi bu tür alışageldik sorularla meşgul etmek istemezdim fakat değerli büyüklerim benmde sizin yaşadığınız tercih dönemi stresini yaşamama kısa bir süre kaldı... O yüzden bu başlığı açma gereksinmi duydum.. (Mevcut, gerek maddi gerekse ailesel durumlardan ötürü Ata Üni de) Mak Müh okumak...
Yukarı Alt