Arama Sonuçları

  1. thEngineer

    Güneş Enerjisinden Elektrik Eldesi

    Antep bölgesi için ortalama 7 saatlik bi güneş ışınımı var 30 wattlık bir panel ve 800 watt lık bir akü ledleri çalıştırmaya yeter 8 saat boyunca Ancak 30 wattlık panelle günlük 100 w/saatlik bir enerji üretebilirsiniz Hesaplamada yanlışlık oldu özür dilerim
  2. thEngineer

    Güneş Enerjisinden Elektrik Eldesi

    10 metrelik 3 çipli Led kaç wattlık enerji ile çalışıyor ? Hangi şehirde yapılacak bu uygulama ? Bu bilgiler doğrultusunda sana gerekli akü gücü ve panel gücünü hesaplayabilirim.
  3. thEngineer

    Biyogaz nasıl üretilir?

    Biyogazı bir yerde toplamak ve gaz basıncının sabit kalmasını sağlamak için kullanılan gaz depoları vardır. Bunlar reaktörden alınan gazi depo eder ve kullanıma gönderir. Kullanım fazlası ise depoda kalır.
  4. thEngineer

    Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

    Cevap yazma bölümünün en altta olması yerine en üstte veya en üstte bir köşede cevap yaz butonu ile kısa yoldan cevap yazma kutucuğuna erişim olursa daha kullanışlı olabileceğini düşünüyorum.
  5. thEngineer

    Nükleer santraller gerekli mi?

    Dünya çapında nükleer santrallere bakıldığında evet avrupadakilerin bazıları yavaş yavaş ömrü dolan reaktörlerini kapatıyor ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırımı arttırıyor. Ülkemiz nükleer santral kurmakta çok geç kaldığı bir gerçektir. Tabi nükleer santral faciası, atıkların bertaraf...
  6. thEngineer

    The Last Energy Bender

    The Last Energy Bender
Yukarı Alt