Arama Sonuçları

1. E

Üniversite Tercihinde Dikkat Edilecek Hususlar

İtü nün puanı benim için çok yüksek KTÜ de benim puanımın çok altında olduğu için çok bakmamıştım İstanbul da oturuyorum sizce Kocaeli yerine teknik diye Trabzona gitmeye değer mi eğer değecek bir eğitim varsa düşünmeye gerek bile yok.sizin bu konudaki görüşünüz benim için gerçekten önemli...
  2. E

Üniversite Tercihinde Dikkat Edilecek Hususlar

Üstadım ilk önce yazı için teşekkürler gerçekten beğenerek okudum ve atladığım bazı detayları fark ettim sayenizde fakat sorum şu ben Kocaeli makine düşünüyordum verdiğiniz listede makine için Kocaeli yok Sakarya'ya da puanım yetiyor sizce hangisi daha iyi olur makine açısından?şimdiden...
  3. E

Makine Mühendisliği mi Otomotiv Mühendisliği mi?

Usta devlete iktisattan da girsen makine inşaat hangisinden girersen gir aşağı yukarı 3000 alıyorlar ve artış neredeyse yok gibi...
  4. E

Usta ben sana şöyle söyleyim harita mühendisliğinde iş sıkıntısı yok denecek kadar az ama şöyle bi durum var genel de çoğunluk devlette memur olarak çalışır ve maaşın sabittir 2.005-3.200 arası alırsın devlette 100 sene de çalışsan artış memur maaşları.Çalışma koşul ve ortamlarının rahat...
  5. E

Abilerim malum 2016 sınav sonuçları açıklandı benim puanım Kocaeli 2. Öğretim makineye yetiyor,sizce yazmalı mıyım? 2. Öğretim sıkıntı olur mu yada üniversitenin bu alan için yeterliliği nedir? Bilen duyan orada okuyan abilerim yardımcı olursa gerçekten çok makbule geçicek şimdiden teşekkür...
Yukarı Alt