Arama Sonuçları

  1. A

    Programlama Dili

    Merhaba arkadaşlar; Programlama dili öğrenmek istiyorum ve araştırdığım kadarıyla C öğrenmek fena olmayacak gibi duruyor. Hangi programlama dilini öğrensem ve önereceğiniz programlama dillerinin avantajlarını yazarsanız sevinirim.
  2. A

    Elektrik mi Elektronik mi Seçmeliyim

    Gelecek için kaygılarının olması cidden güzel lakin senin bölümün için seni yönlendirmem yanlış olur. Bu sorduklarına buradaki elektrik veya elektronik okuyan arkadaşların cevap vermesi daha doğru olur.(hangi program veya programlama dili için :))
  3. A

    Elektrik mi Elektronik mi Seçmeliyim

    Merhaba Fatih(İsminin kısaltılmışını yazmışsın diye düşünüyorum :) ) Bende üniversiteden yeni mezun olmuş bir yıldır çalışan bir makine mühendisi olarak kardeşime elimden geldiğince cevap vermek istiyorum. Öncelikli olarak sevdiğin şeyi yapman ve bu yönde ilerlemen gerektiğini düşünüyorum ki...
  4. A

    Elektronik ateşleyici

    Katı yakıt ateşlemede kullanacağım için maalesef söylediğin işime yaramayacak gşbş ama deneyeceğim :) Başka alternatif önerisi varsa lütfen paylaşsın
  5. A

    Elektronik ateşleyici

    Merhabalar arkadaşlar; Hobi olarak roket yapımına başladım ancak elektronik ateşleyici yaparken sıkıntıyla karşılaştım ve bunun için destek istiyorum nasıl yapsam şematik olarak anlatacak birileri çıkar umarıım :)
Yukarı Alt