Arama Sonuçları

  1. Mücahit Arslan

    Lenovo Laptop Problemi

    Herkese merhaba arkadaşlar, Lenovo Thinkpad w530 workstation kullanıyorum uzun süredir. Fakat aniden videodaki gibi bir durum ile karşılaştım ve maalesef laptop açılmıyor. Benzer durum ile karşılaşmış olan veya PC konusunda uzman olan üyelerimizden yardım talep ediyorum.
  2. Mücahit Arslan

    LabVIEW programı ile Modern Arayüzlü COVID-19 Hasta Takip Simülasyonu

    Arkadaşlar herkese merhaba, bazılarınızın bildiği gibi Mühendis Beyinler bloğumuzda yazarım. Fiber optik sensörler üzerine çalışmalar yapan bir dostunuzum. Evde izolasyonu çekildiğimiz süreçte hazır vakit bulmuşken modern arayüz çalışmaları üzerine biraz yoğunlaşmaya karar verdim. İlk olarak da...
  3. Mücahit Arslan

    Üniversite Tercihinde Cesur Ol!

    Tercih aşamasında sizlere destek olacağını düşündüğüm bir yazı hazırladım. Girip bir bakmanızı öneriyorum. Üniversite Tercihinde Cesur Ol - Mühendis Beyinler Cesur olun. Araştırın. Belirleyin. Tercih edin. Kazanın.
  4. Mücahit Arslan

    Model Uçak

    Arkadaşlar merhaba, Bana 2 kanat uzunluğu 1.5m civarında olacak bir model uçak lazım. Ücreti çok önemli değil. Nereden bulabilirim bir fikri olan var mı?
  5. Mücahit Arslan

    LabVIEW programına gereken önem veriliyor mu?

    Arkadaşlar Merhaba, Türkiyedeki üniversitelerde LabVIEW programına gereken önem veriliyor mu? Veriliyorsa sizler ne kadar faydalanabildiniz? Özellikle henüz üniversite eğitimleri süren arkadaşlara tavsiyem bu programı gözardı etmesinler zira hem CV'nizin kıymetini artıracak hem de birçok farklı...
Yukarı Alt