Arama Sonuçları

  1. M

    Direksiyon ve Fren sistemi

    Öncelikle merhabalar. Direksiyon( rack&pinion) ve fren sistemi hakkında bilgi sahibi olan, kuvvetlerle ilgili soru sorabileceğim biri var mıdır? Skype üzerinden görüşebilir miyiz?
  2. M

    Farabi Değişim Programı

    Öncelikle selamlar. Marmara Üniversitesinde Makine mühendisliği 3. sınıf için farabi programına katılmak istiyorum. Bölümde projeler veriliyor mu, ulaşım ve okul hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  3. M

    Cooling Towers (Soğutma Kuleleri)

    Öncelikle merhabalar. Termodinamik dersinde hocamız bir soru sordu ve verilebilecek bütün cevapları verdiğimizi düşünüyorum ama o cevabı bulmadığımızı düşündü ve konu kapandı. Bende üstüne gittim, araştırmaktayım. Soru şu şekilde " biz soğutmayı heat exchanger da yapabiliyorken neden bu kadar...
  4. M

    Material Science Callister 7th edition cevap anahtarı

    Elinde Material Science Calllister kitabının cevap anahtarı olan var mı?
  5. M

    Load Cell Sensör

    Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Makine mühendisleri adayı olarak arduino'yu hobi amaçlı öğrenmeye karar verdik. Elimizde bulunmayan tek şey Load Cell Amplifier Shield. İnternetten baktım pahalı geldi. Onu kullanmadan kuvvet ölçebilir miyim?
  6. M

    MATLAB cevap anahtarı

    Öncelikle herkese merhabalar. MATLAB for engineers holly moore adlı kitabın problemler kısmının cevap anahtarı elinde olan var mı? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
  7. M

    ANSYS kurulum

    Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. ANSYS'i indirdim, yükledim fakat açamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Yani workbench'e bir türlü geçemiyorum.
  8. M

    Programlama

    Herkese merhabalar. Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. 2. dönem MATLAB dersi göreceğiz. MATLAB eğitim videolarını biraz check ettim, öncelikle programlama öğrenmem gerektiğini anladım. Yani, programlama bilmiyordum. Bende biraz araştırmadan sonra tekrardan, C ile programlama mantığını...
  9. M

    Alan seçimi

    Öncelikle herkese merhabalar. Makine mühendisliği 1. sınıftayım ve araştırmalarıma göre 6 genel alan karşıma çıkıyor. 1- Automotive 2-Energy 3-Manufacturing and Material Sciences 4-Mechanics 5-Thermodynamics 6-Theory and Dynamics of Machinery. Bir de Ar-Ge varmış anladığım kadarıyla. İmalat...
Yukarı Alt