Arama Sonuçları

  1. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Mühendisliği ve Hukuk

    Seçenekleri değerlendiricem işte karar verip daha yol çok ama ben bi ihtimal bunu yapan vardır yol gösterir eksisini artısını diye yazdım da :)) Teşekkürler yinede yorumların için araştıracağım..
  2. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Mühendisliği ve Hukuk

    Ben bilişim hukuku alanına yönelmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı? Amaç bilgisayar mühendisliği bitirip hukuk bitirip yüksek lisans ile bilişim hukuku yapmak.. Cevapları bekliyorum, teşekkürler..
  3. MühendisBeyCY

    Elektrik Mühendisliği Online Türkçe Youtube Dersleri

    Çok gerekli ve benim fikrimce Türkçe yayınlar arttırılmalı... Yayın arayıp bulamadığım oluyordu, yararlı bilgi elinize sağlık umarım devamı gelir :)
  4. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Müh geçiş yapıyorum..

    Tamam abi teşekkür ederim. Sanırım demek istediğiniz alana göre devam et programcılık vs. Kalan kısım teknisyenlerin olmalı..
  5. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Müh geçiş yapıyorum..

    mesaj atamadım sanırım 10 mesaj kısıtlaması var diye.. Size bişey danışmak istiyorum. Abi benim hiç bilgisayarın kasasını açıp tekrar taktığım olmadı parçaları bilirim ama hiç yapmadım ve geçen gün bu dalga konusu oldu o sebepten ötürü sormak isterim. Okulda genel olarak teorik kısımla...
  6. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Müh geçiş yapıyorum..

    Abi şu söylediklerini çıkıp biri söylemedi bana,bu sözlerin üstüne insan başarısız olursa ayıp :) Eyvallah her şey için teşekkür ederim..
  7. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Müh geçiş yapıyorum..

    Bilgilendirme için çok teşekkürler Sonuçta yazılım dillerini için orta seviye hatta iyi seviye ingilizce bilmem gerek yada ezber :) Ama ben türkçe okuyacağım için iş bulma alanında zorlanır mıyım ? Sonuçta özel üniversite ve türkçe bölüm.. Sanırım çok geriden başlıyorum. Bu beni hem üzüyor hem...
  8. MühendisBeyCY

    Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

    İstediğim set: C ile programlama seti Bölüm: Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
  9. MühendisBeyCY

    Bilgisayar Müh geçiş yapıyorum..

    Merhabalar, ben şuanda Elektrik elektronik müh. 1.sınıf öğrencisiyim. Lakin bölümün ingilizce olması beni biraz zorladı aslında dersi anlayamamak problem oldu. Hazırlıkta verilen ingilizce ile hiç alakası yok o sebepten türkçe bilgisayar müh geçip hayalim olanı yapmak istedim.. Ama şimdi aklımda...
Yukarı Alt