analiz

  1. O

    Ansys'te yaşadığım bir sorun hakkında.

    Merhabalar. Bitirme ödevi için bir tel çekme haddesinden geçen telin analizini almam lazım fakat analiz sonucunda iki malzeme birbirini görmeyip birbirlerinin içinden öylece geçip gidiyorlar. Anlayan biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim. :)
  2. O

    Sac parçaların sonlu elemanlar analizinde kullanılan elemanlar hakkında

    Merhabalar, Sac parça gibi sonlu elemanlar analizinde shell yapıların kullanıldığı sonlu elemanlar analizinde elemanların quad elemanlar olması gerektiği bilgisini konusunda uzman birinden öğrendim. Ama Solidworks Simulation üçgen elemanlar kullanıyor. ANSYS'te quad eleman imkanı var. Yüksek...
  3. sssalihkaya

    ANSYS DOSYALARI HK.

    Merhaba arkadaşlar, transient analizler yapıyorum, diskimde yer kalmıyor maalesef, sadece sonuçları nasıl kaydederim bi fikri olan veya bu probleme ek disk almadan nasıl çözerim?
  4. Mehmet Bayezit

    Taşıt Güç Aktarma Sistemlerinin Modellenmesi Ve Taşıtın Dinamik Analizi

    Taşıt Güç Aktarma Sistemlerinin Modellenmesi Ve Taşıtın Dinamik Analizi, Bu şekilde bir dönem içi projem var yardımcı olabilecek arkadaşlar/üyeler ulaşırsa çok sevinirim . İyi günler .
  5. A

    Ansys Piston Pim Analizi

    Ansyste piston pimi analiz örneği Ansys Piston Pimi Analizi
  6. mym_omer

    Ansys de sıcak dövme kalıp analizi imkanı?

    Merhabalar, Ansysde sıcak dövme kalıp analizi yapmak için aynı anda hem ısıl gerilmesi hemde kuvvetten doğan gerilme analizi yapmak gerekecek. bu ikisinin aynı anda kullanabilme durumum nedir? hiç bir şekilde bir kaynağa ulaşamadım.
Yukarı Alt