Amazon Tablet 50$

Taner Hayret

MB Üyesi
Kayıt
24 Şubat 2015
Mesajlar
44
Tepkiler
48
Yaş
34
ABD'li dünya devi Amazon, sene sonuna doğru fiyatı 50 doları geçmeyecek bir amazon tablet üretmede niyetinde olduğunu açıkladı.

Daha önce ki yıllarda çıkardığı Kindle Fire, Fire Phone , Fire TV ürünlerinden yüksek fiyatlarından dolayı gereken ilgiyi göremeyen Amazon kaliteyi düşürüp en ucuz ürünü piyasaya çıkarmaya karar verdi.
6 inçlik ekrana ve mono hoparlöre sahip olacağı söylenen bu yeni tablet, daha önceki Kindle Fire ile benzer ya da biraz daha düşük özelliklere sahip olacak gibi duruyor ki; bu Kindle Fire modelin fiyatı 99 dolar idi.Daha önceki Kindle Fire HD 6 modeli gücünü 4 çekirdekli1.5 GHz hızında bir işlemciden alıyor ve 1280 x 800 piksel çözünürlük sunuyordu.

amazon tablet.jpg kindle fire hd.jpg
Wall Street Journal 'in açıklamalarına göre tablet 6 inç olarak piyasaya sürülecek.Ve çift çekirdek ve 4 gb ram ile karşımıza çıkacak.Ayrıca 8 mp de kamerası olacak ve HD video kayıt da yapmak mümkün olacak.
Sadece 50 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkacak bu tableti almak için sadece bir kaç ay bekleyeceğiz.
 

Furkan Gümüş

Makine Yüksek Mühendisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
8 Şubat 2015
Mesajlar
146
Tepkiler
213
Meslek
Makine Yüksek Mühendisi
Üniv
KTÜ, Marmara Üniversitesi
Raspi ile neredeyse aynı fiyata gelmiş :) Dokunmatik ekranı almak istesek o boyutlarda neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Sırf onun için bile alınıp deneysel kullanılır :)
 
Yukarı Alt