Bilgisayar mühendisliği yazılım ödevi 1000 tl

lablab

MB Üyesi
Kayıt
8 Mart 2018
Mesajlar
4
Tepkiler
0
Yaş
34
Üniv
fırat üniversitesi
Merhaba, ben elektronik teknikeriyim. forumdaki ilk paylaşımım. Kardeşim bilgisayar mühendisliği okuyor. Ödevi konusunda yardım arıyor. Derslerden sıkılmış onu heveslendirmek için ona yardımcı olabileceğimi söyledim. Bu forum aklıma geldi. Bu ödev için 1000 tl verebilirim açıkçası çok uzatmadan ne istediğini yazayım. Günümüzde özellikle bu covıd-19 ile beraber dışarı çıkma yasakları uygulanmaya başladı bununla beraber market vb. İşletmeler kapıya teslimat yapmaya başladılar. Bu işletmelerin kendilerine ait uygulamalarıyla bu işler daha da kolay hale geldi. Sonucta teknoloji çağındayız. O da bu tarz uygulamaları küçük market, bakkal dükkanı, fırınlar vs de kullanabiliri gösterecek basit bi uygulama yapmak istiyor. Uzun uzadıya mı yazsam nasıl bir program istediğini yoksa yardım etmek isteyen arkadaslara özelden mi iletmeliyim bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 

Mining Engineer

Late is better than never....
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
23 Aralık 2016
Mesajlar
319
Tepkiler
202
Yaş
32
Meslek
MEXT Research Fellow
Üniv
Kawamura Advanced Mining Tech
Ödevin süresi nedir? Zaman alacak bir uygulamaya benziyor. Yazılımcı arkadaşlar yardımcı olabilirler, en azından fikir verirler.

Kolay gelsin
 

sssalihkaya

MB Üyesi
Kayıt
29 Ağustos 2015
Mesajlar
47
Tepkiler
12
Yaş
26
Meslek
ÖĞRENCİ
Üniv
Uludağ Üniversitesi
oturup neden kendisi yapmıyor? BTK akademide bisürü beleş eğitim var, umarım bulursunuz
 

Mining Engineer

Late is better than never....
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
23 Aralık 2016
Mesajlar
319
Tepkiler
202
Yaş
32
Meslek
MEXT Research Fellow
Üniv
Kawamura Advanced Mining Tech
Çok normal ,olması gereken bir durummuş gibi yazıyorsun ! ....
Haklısınız, bu kadar bayağı bir yorum yapmamın nedeni forum da bunun gibi birçok araştırmaya ve öğrenmeye üşenen hazıra konmaya çalışan arkadaşlarla denk geldim ve bir yerden sonra aslında uğraşmak istemedim ve böyle bir yorum yazdım. Zaten arkadaşın "derslerden sıkılmış" cümlesi bile tamamen fail bir olay :), bir dönem ödev yaptırmak için gelenler vardı adam google da aratmadan foruma yazmış :D ülke de balık tutmayı öğrenmek isteyen insan sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar az malesef. Sonuç olarak böyle insanlara forum da denk gelince artık git google yaz yerine sanki normalmiş gibi yorum yazıp kenara çekiliyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Selamlar
 
Yukarı Alt