Elektrik Elektronik Mühendisliği mi Elektronik Haberleşme Mühendisliği mi?

WhoAmI

MB Üyesi
Kayıt
12 Temmuz 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
24
Arkadaşlar ikisinden hangisini seçmek sizce daha mantıklı, bölümler arasındaki farkları yazabilir misiniz? İş garantisi çalışma olanakları sizi hangisini seçmeye yönlendirirdi bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? Saygılarımla
 

DeepRhythm

MB Üyesi
Kayıt
23 Ekim 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
1
Yaş
38
Üniv
Anadolu Üniversitesi
bence de EEM diğeri biraz telekominikasyon tarafında kalıyor ve ders içerikleri daha kısıtlı

Bölümleri araştırırken ders içerikleri, üniversite eğitim anlayışı, laboratuvar ve staj olanakları gibi ayrıntıları mutlaka inceleyin.
 

azzizzcan

MB Üyesi
Kayıt
5 Ocak 2017
Mesajlar
24
Tepkiler
2
Yaş
23
Meslek
Öğrenci
EEM'de alan geniş. Haberleşme de sınırlı. Eğer ki gemiye, uçağa, savunma-saldırı sistemlerine merağın varsa haberleşme öneririm. (Gemi Elektroniği ve Haberleşme okuyorum meslek lisesinde 12. sınıfım ama gemi alanında çok fazla açık var çok rahat iş bulursun parası da iyidir her zaman eğer ingilizce öğrenirsen/biliyorsan sörvey olabilirsin REO sınavlarına girip ehliyeti alırsan eğer (EEM, haberleşme, elektronik ve sadece bizim lisedeki haberleşmeciler girebiliyor sınavına) ehliyeti aldığın takdirde sırtın yere gelmez. İstersen gemi hakkında daha fazla bilgi verebilirim. Savunma ve uçak hakkında etrafımda çalışanlar bulunuyor onlardan bilgi sahibiyim.)
 
Yukarı Alt