Gönüllü CAD'ci aranıyor

Tolga Can

IEEE
MB Üyesi
Kayıt
24 Ocak 2019
Mesajlar
26
Tepkiler
9
Meslek
Öğrenci
Üniv
Pamukkale Üniversitesi
Merhaba Sevgili MühendisBeyinler Kullanıcıları,

Bir grup üniversite öğrencileri olarak Türkiyede henüz eşi benzeri olmayan bir projeye başlıyoruz. Basitçe göstermek gerekirse, projemiz, milli projelerimizi: youtu.be/-M1LsKO3F9U videodaki gibi animasyonlu hale getirmeyi hedefliyoruz. Proje yalnızca halka açık mühendislik projeleri ile ilerlenecek olup yasal olmayan durumlara girmeye izin vermeyeceğiz.

Katılmak isteyen arkadaşların görevleri çok basit: Internette paylaşıma açılmış milli projelerimizi istediğiniz bir CAD programı ile detaylı bir tasarımını gerçekleştirmek, ardından montajlanmış bir şekilde teslim etmek. Proje sizi hem kişisel olarak geliştirecek, hem de proje sonucundan tatmin olacaksınız, garantisini veriyoruz.

İlk aşamada gönüllülük ile başlayan proje ileriki zamanda maddi kazanç sağlaması durumunda çıkarttığınız proje başı ödeme elde edebileceksiniz. İlgilenenler mesaj atabilir veya aşağıya ilgileniyorum yazabilir.
 

Makinecii

MB Üyesi
Kayıt
26 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Tepkiler
0
Yaş
23
Meslek
Makine Mühendisliği
Üniv
Aksaray Üniversitesi
Yardımcı olmak isterim ama bu işlemi tam olarak ne için yaptığınızı ve nerede kullanacağınızı detaylı olarak belirtir misiniz?
 
Yukarı Alt