Phyton hakkında.

Yunus Karaaslan

MB Üyesi
Kayıt
12 Mart 2019
Mesajlar
17
Tepkiler
0
Meslek
Öğrenci
Üniv
Kırklareli Üniversitesi
Phyton dersleri hakkında video izleyebileceğim veya pdf olarak bulabileceğim kaynak arıyorum.Detaylı olması gerekli bildiğiniz video anlatımı yapan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
 

mervesyn

MB Üyesi
Kayıt
27 Aralık 2019
Mesajlar
5
Tepkiler
0
Yaş
27
Meslek
Elektronik Haberleşme Teknisyeni
Üniv
Marmara Üniversitesi
Merhaba udemy de Mustafa Murat Coşkun'un (40+ Saat) Python dersi var Ben çok faydasını gördüm bol örneklerle güzel öğreten bir ders almanı tavsiye ederim kendini çok iyi geliştirebilirsin
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
yorumlarına linkinden bakabilirsin şimdiden kolay gelsin
 

John Ahmet

MB Üyesi
Kayıt
23 Ağustos 2017
Mesajlar
50
Tepkiler
16
Yaş
44
Üniv
Ege Universitesi
Udemy'ye para vermene bile gerek yok, youtube'da Türkçe ya da İngilizce bir çok video serisi var. Hangini dilersen izleyebilirsin. Hatta ileri seviye uygulamalar ve IoT örnekleri de içeren çok sayıda video elinin altında olduğu halde buraya sormanı çok garip buluyorum. Dahası okunmayı bekleyen resmi pyhton dokümanlarını söylemeden olmaz fakat benim önerim python yerine node.js öğrenin. Javascript'in backend gücünü görünce python size oyuncak gibi gelecek. Gerçek uygulamalar node.js ile yazılıyor. Python çoğunlukla senkron çalıştığı için daha az kaynak tüketen asenkron mimariler daha az kaynak tüketimi için ilk tercih oluyor. python bir dil öğrenmenin abc'si olduğu için devamında node.js e geçip bir daha oradan ayrılmamanı tavsiye ederim.
 
Yukarı Alt