Steam cüzdan kodu satın al, en ucuz ve indirimli

foxngame

MB Üyesi
Kayıt
6 Mart 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
34
Steam cüzdan kodu satın almak Popüler oyun platformu olan Steam'de milyonlarca oyun, milyonlarca oyuncu yer alıyor. Her gün milyonlarca dolar değerinde alışveriş imkânı sağlayan Steam platformu, aynı zamanda kendi içerisinde yer alan pazar sistemi ile de kullanıcıların sahip olduğu Steam envanter ürünlerinin satışını da gerçekleştirebiliyor. steam-cuzdan-kodu-satin-al%20-%20Copy%201.png
Steam cüzdan kodu satın almanın faydaları nedir?

Steam cüzdan kodu satın alan her kullanıcı, bu cüzdan bakiyesi ile dilediği gibi alışveriş yapabilme olanağına sahiptir. Dilerseniz Steam platformu üzerinden PlayerUnknown's Battlegrounds oyununu 69TL cüzdan bakiyeniz ile satın alabilir, dilerseniz de foxngame.com üzerinden 54TL'ye havale, banka kartı ya da mobil ödeme seçeneği ile satın alabilirsiniz. Steam platformu direkt olarak bir oyun satın alırken ödeme konusunda sorunlar yaşatabiliyor, ancak foxngame'de tüm ödeme seçenekleri mevcut olduğundan dolayı işleminiz yalnızca birkaç dakikada tamamlanıyor ve oyunu satın alıp indirmeye başlayabiliyorsunuz. Bu yüzden foxngame.com'un tercih edilmesi gayet doğal oluyor. Steam cüzdan kodunu ya da PlayerUnknown's Battlegrounds'u foxngame.com üzerinden satın alarak hem bir Türk firmasına katkıda bulunabilir, hem de yüksek ödemeler yapmanıza gerek kalmaz.
Steam cüzdan kodunu nereden alabiliriz?

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere Steam cüzdan kodu satın almak için foxngame.com'a üye olup alışveriş yapmanız yeterli oluyor. 7/24 Canlı destek hattı ile tam puanlı ilgi ve âlaka gösterileceğinden emin olabilirsiniz.
Counter Strike: Global Offensive ve Kasa Anahtarı

Kısacası CS:GO olarak tanımlanan bu oyunun içerisinde satın alım gerçekleştirerek açabildiğiniz bazı kasa türleri mevcuttur. Bu kasa türlerinini içerisinde size özel olarak silahların özel tasarımlı, daha farklı görünümlü ve vurduğunuz düşman sayısını göstermek gibi görsel artı sağlayan "csgo skinleri" mevcuttur. Bu csgo skinlerini dilerseniz steam cüzdan kodu satın alarak, dilerseniz de direkt olarak foxngame üzerinden skin satın alarak elde edebilirsiniz.
  • Steam üzerinden satın almanın artıları: Satın aldığınız ürünün faturası mail adresinize gönderilir.
  • Steam üzerinden satın almanın eksileri: Pahalı fiyatlar, anlık destek olmaması ve destek ekibinin en az 72 saat içerisinde dönüş yapması, ubisoft ve steam platformunda aynı anda yayımlanan oyunların senkronizasyon sorununu Steam ya da Ubisoft'un gidermemesi, tamamen satın alan kişinin internetten araştırarak kendi başınıza halletmeniz gerekir.

  • foxngame üzerinden satın almanın artıları: 7/24 anlık destek, otomatik onay ve gönderim, yaşadığınız teknik sıkıntıların uzaktan masaüstü bağlantısı ile profesyonel ekip tarafından anında çözüme ulaşması, cazip fiyatları (Steam pubg 69TL - foxngame pubg 54TL) hızlı iletişim imkânları.
  • foxngame üzerinden satın almanın eksileri: YOK.
Sabah 09:00 gece 03:00 arası canlı destek ve telefon hizmetimiz vardır. 20953912_1608039002551581_4116575491219801503_n.jpg
 
Yukarı Alt