Öncelikle tebrikler.Neden bilgisayar müh tercih ettiniz ve daha önce üniversite okudunuz mu?Üniv kazanmadan önce ne işlerle uğraştınız bunları merak ediyorum.Sizin için sorun değilse cevaplarsanız sevinirim.Çevremde bu yaşlarda okuyan tanıdıklarım var o yüzden soruyorum.
Kardeşim herkes kendi bölümünü övmüş sana şöyle diyim bilgisayar mühendisliği hakkında.İş olanağı hem Türkiyede hem de Amerika'da ve daha birçok gelişmiş ülkede gayet iyi yeterki hakkını vererek oku her sektöre lazım bir bölüm.Örneğin;Telekom şirketleri,Savunma sanayii,Bankacılık ve Finans...
Karabük üniversitesi hakkında fikrim yok ama bilgisayar mühendisliği hakkında bir kaç kelam etmek isterim.Klişeleşmiş ama doğru olduğuna inandığım birkaç şeyden bahsedeyim bilg. müh. güzel bir bölüm kendini iyi yetiştirmen önemli teknik konularda kendini geliştirmeye bakmalısın ve mühendislik...
Aleyküm selam,
Yazılım mühendisliği için bir kaç kelam edeyim.Eğer iyi bir üniversitede okursan eğitim dili ingilizce olursa(eğitim dili benim görüşüm katılmayanlara saygı duyarım) güzel olur derinlemesine bir eğitim alırsın ;Software Requirements Analysis and Specification,Software Quality...
Kerem Hocam bende mobil'e vakit ayırıyorum android platformuna zevkli bir alan tabi ben amatörüm ufak tefek yazıyorum birşeyler 2 aydır falan bakıyorum bakalım mezun olmadan bilgi birikim sağlamak önemli elimizden geleni yapıcaz.
Neye hayran kaldınız Hocam :)
İkinizin de cevapları için çok teşekkür ederim.Kerem hocam bilmiyorum şu an hangi alanda çalışıyorsunuz ama çok istiyorsanız bence başarabilirsiniz.Mücahit hocam detaylı bir cevap için çok teşekkür ederim temel seviyede analog elektronik devre elemanları hakkında bilgim var digital elektronik de...
Merhabalar arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bilgisayar mühendisi olarak gömülü sistemler üzerine çalışan varmı yada bu alanda kariyer planlayan var ise tecrübelerini paylaşabilirmi hangi süreçlerde projenin neresinde görev aldığını vb.