daldurmus
Son Giriş:
30 Nisan 2015
Kayıt:
30 Nisan 2015
Mesajlar:
0
Ödül Puanları:
0
En İyi Cevap:
0
Pozitif değerlendiri:
0
Nötr değerlendiri:
0
Negatif değerlendiri:
0

Mesaj Değerlendirileri

Alınan: Verilen:
Beğen 0 0
Beğenme 0 0
Katılıyorum 0 0
Rahatsız Edici 0 0
Komik 0 0
Favori 0 0
Bilgilendirici 0 0
Dostça 0 0
Yardımcı 0 0
İlginç 0 0
Bozuk Dil 0 0
Troll 0 0
Cinsiyet:
Erkek
Doğumgünü:
6 Mayıs 1962 (Yaş: 56)
Şehir:
İstanbul
Meslek:
Yiyecek, içecek

daldurmus

Caterer, Erkek, 56, Nereden: İstanbul

MB Üyesi

Yiyecek İçecek Danışman 30 Nisan 2015

daldurmus son aktivitesi:
30 Nisan 2015
    1. daldurmus
      daldurmus
      Yiyecek İçecek Danışman
  • Yüklüyor...
  • Yüklüyor...
  • Yüklüyor...
  • Hakkında

    Cinsiyet:
    Erkek
    Doğumgünü:
    6 Mayıs 1962 (Yaş: 56)
    Şehir:
    İstanbul
    Meslek:
    Yiyecek, içecek
    TOPLU YEMEK ÜRETİMDE; PROJE/PROJELER SORUMLUSU, OPERASYON / ORGANİZASYON MÜD, KOORDİNATÖRLÜK, PERSONEL VE İDARİ İŞLER. PERSONEL EĞİTİMİ, PAZARLAMA SİSTEMİ, PROJELER COST ÇALIŞMASI ( ORYANTASYON) VB. GÖREVLER YAPTIM. AYRICA; OUTSİDE ORGANİZASYONDA; PROFESYONEL OLARAK TÜM DETAYLARI VE İŞ BAŞLAMA, BİTİRME BİLGİLERİNE SAHİBİM.
    2011 – 2004 – dönemsel olarak aktif görev ve danışmanlıklar yaptım.
    İnterfin otelcilik operasyon müdürü
    Kaan catering’te koordinatörlük
    Doyaş yemek’te ar-ge ve operasyon
    Gür esse toplu yemek üretim’de müdürlük
    Aras holding,catering depertmanı ( türkiye geneli operasyon müd)
    Flaş yemek’te personel idari işler müdürlüğü
    ishtah & nazlı yemek’te operasyon müdürlüğü
    2004 Temmuz ayında emekliliğim dolayısı ile Muratcan Catering’den ayrıldım.
    2004 – 1992 yılında muratcan catering'de proje sorumlusu ve yönetici olarak işe başladım
    * outside ikram organize departmanının kurulması,
    * müşteri talebini organizasyona dönüştürmek için çeşitli mönüler, yiyecek ve içecek sunum şekilleri oluşturma ve uygulama.
    * outside organizasyonun işleyiş sistemini şirket iş geliştirme politakasına, personeline ve diğer personellere (ekstra) adapte etme.
    * şirkete yeni bağlanan projelerin ön tespit işleri, eksiklerinin giderilmesi, iş emri oluşturma uygulama ve bunların takibi,
    * şirket merkezinde servis personeline eğitim vermek ve projelerdeki personeli iş esnasında uygulamalı eğitimi ve adaptasyonu görevi,
    * sürekliliği sağlamak için denetleme ve geliştirme çalışmaları.
    * proje yerlerinde çıkan her türlü sorunlarla ilgilenme ve sonuçlandırma görevleri,
    * şirketin gelişmesi ve tanınması için çeşitli organizasyonlar ve çalışmalar yapılması için çok sayıda şehir içi ve şehir dışı organizasyonları yöneticiliği.
    1992 – 1991- Nippon hotel Taksim restaurant ve bar şefi
    1991 – 1990- Mavi catering kadrolu yöneticilik
    1990 – 1989- Mavi catering de şef garsonluk
    1989 – 1988- Bulvar restaurant ( fransız mutfağı ) garsonluk
    1988 – 1985-Taksim eresin otel garsonluk