Merhaba arkadaşlar final sınavı kadar önemli bir ödev aldım. zaman olarak 1 buçuk ay vaktim var. ödev olarak bir proje yapmam lazım arduino ile ilgili ama ne yapacagıma karar veremedim yazılım dili olarak çok iyi dil bilmiyorum ama yardım alabilirim. Sizden istediğim robot olarak bana önere...
anladım ama aliexpresste sıkıntı olurmu daha önce alış yapmadım hiç,birde en az 10 tane alım gibi şeyler var bana link atabilirmisiniz uyguna olanlardan teşekkürler:)
Arkadaşlar arduino set almayı düşünüyorum vaktimde var 1-2 ay nerden alsam karar veremedim çinden mi yoksa türkiyeden mi. Onun dışında klon alsam ne olur bi sorun çıkartırmı öğrenci olduğum için uygun fiyatta alabileceğim en iyi seti istiyorum varmı aklında olan veya tavsiye edicek olan.
Bende ilk defa böyle bişey duyuyorum :) aklıma gelen binanız deniz kenarına(dalga yüzünden)yakın ise veya doldurma taban üzerine inşa edildi ise ondan dolayı yapabilir deniz kenarına yakın değilse şayet kışları rüzgarların artması ile pencere kenarlarından çıkan ses olabilir :) tabiki bunlarında...
Kırklareli Üniversitesi Robot Kulübü 2012 yılında kendi öğrencilerinin kurduğu ve bu sene tekrar aktif hale gelerek yarışmalara katılmayı amaçlamıştır. Yarışmalar dışında eğlence amaçlı robot ( çizgi izleyen,sumo,robot kol) yapmaktır.