Merhabalar.Bende DGS ile makine mühendisliğine geçtim.Öncelikle ilk 3 veya 4 tercihinizi yüksek puanlı veya istediğiniz yerleri yazmanızı tavsiye ederim.Puanınızın çok üstünde bile olsa gelme şansı var DGS'de. Kocaeli ve Sakarya üniversitelerinin çok iyi olduklarını duydum.
Son sorunuza gelince...
Merhabalar. Öncelikle ben de DGS ile geçiş yapmış birisi olarak yardımcı olmayı çok isterim. Eğer bir sene daha hazırlanma fikri aklınızda yoksa Erciyes Üniversitesi,Süleyman Demirel Üniversitesi,Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesini önerebilirim. Ayrıca puanınızın üstünde birkaç...
Mekatronik mühendisliğinin gerçekten potansiyelli bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında önerebileceğim bölümler elektrik elektronik mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği.
Günümüzde dil çok önemli bir konumda ve bir mühendisin kesinlikle ingilizce bilmesi gerekiyor ve bunun yanında da...
Öncelikle merhaba. Bir makine mühendisliği öğrencisi olarak tabi ki de bu bölümü öneririm. Ancak bana kalırsa bir mesleği seçerken o mesleğin sana göre neden uygun olduğunu bilmen gerektiğini düşünüyorum. Eğer makine mühendisliğini seçersen seni çok geniş bir sektör karşılayacak. İmalat...
Benim fikrim elektrik elektronik mühendisliği önü çok açık bir bölüm olduğudur. Eğer bu yeteneklerin varsa ve gerçekten problem çözme yeteneğinin olduğuna inanıyorsan bu bölümü seçmen doğru bir karar olabilir.
Merhaba,öncelikle Solidworks ile başladıysanız ve belirli bir düzeye geldiyseniz biraz daha Solidworks üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.
CATIA genelde otomotiv ve havacılık sanayisinde kullanılan bir programdır ve siz de otomotiv veya havacılık sektöründe ilerlemek istiyorum demişsiniz...