Biraz geç oldu ama konu ile ilgili bilgim eem için ilgili dersler alınınca imza yetkisi dediğimiz SMM(Serbest Müşavir Mühendislik) belgesi alınabiliyor ancak ehm için aynı durum söz konusu mudur bilmiyorum.
Detaylı bilgi: EMO - İMZA YETKİSİ
Elektronik kısmına yönelmeyi düşünmüyorsan EM'ye yönelmek iyi bir tercih olabilir.EMO imza yetkisi dediğimiz Serbest Müşavir Mühendislik yani SMM belgesini gerekli dersleri aldığın takdirde veriyor.
Konu ile ilgili detaylı bilgi için: EMO - İMZA YETKİSİ
Bu eseri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Kitap gerçekten insanın ufkunu genişleten muazzam eserlerden.
Sevdiğim bir alıntıyı eklemek istiyorum:
"Aydınlanma sadece kitaplar vasıtasıyla yayılmaz. Aslında insandan insana aktarılır. "
Metalurji ve enerji konusunda bilgim yok ancak otomotiv makinenin daha özel bir hali olduğunu düşünürsek,ki elektroniğe daha çok ilgim var diyorsun,bence elektrik elektronik veya elektronik ve haberleşme tercih edebilirsin.
Bölümler hakkında bilgim yok ancak tavsiyem her iki bölüm için de ders durumlarını(bağlı dersler,akademisyen yeterliliği vb.) öğrenmen olur.Çünkü özellikle bağlı ders durumu(varsa) başarısız olunduğu takdirde dönem uzamasına sebebiyet verir ve zaten yatay geçişte derslerinin ne kadarını...
5G gerçek zamanlı işlemleri gerçekleştirebildiğinden artık 5g deneyimleyenler 4g nin ne kadar yavaş olduğunu anlayacaklar bence.
İnternet hız fark tablosu
kaynak:5G vs. 4G | Differences in Speed, Latency, and Coverage Explained | Digital Trends
Bende aynı problemi yaşadım ve öneriler şikayetler kısmına yazdım.Forumda girmek istediğim başlığı gizli sekmeden açıp linki kopyala yapıştır ile oturumumda tekrar açarak ilgili sayfaya ulaşabiliyorum ancak.Tamam mühendis olacağız ama forumda dolaşmak bu kadar uğraştırmamalı ilgilerinizi...