Yeni profil mesajları

Merhabalar. Bu siteye üye olma sebebim bir konu hakkında bilgi almak için fakat sitede nasıl yardım alabilirim veya konu açabilirim çözemedim.
Merhabalar. Bu siteye üye olma sebebim bir konu hakkında bilgi almak için fakat sitede nasıl yardım alabilirim veya konu açabilirim çözemedim.
Merhabalar ben elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim aydınlatma ve otomasyon hakkında staj defteri doldurmama yardım edermisiniz
Merhabalar,
Nx 12 sac kalıp tasarımı yaparken ' failed to open register file ' hatası alıyorum yardımcı olacak biri var mıdır?
Yedi yıllık çalışmalarımda ilerleme sağladım. Kapalı sistem itkisi tamamen gerçektir. Tekerlekleri ile motor bağlantısı olmayan ve arkasından hava püskürtmeyen 425 gr ağırlıkta bir prototipi yerde yürütmeyi başardım. Şu anda uçan prototip çalışmalarım sürmektedir. Çalışmalarımı zor şartlar altında yaptığım için ne zaman başarılı bir sonuç alabileceğimi bilmiyorum. Bu konudaki sorularınızı yanıtlayabilirim.
Hocam merhaba, yeni mezun makine mühendisi olarak teknik konularda kendimi nasıl geliştirebilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Selam hocam, mekatronik mühendisliği okuduğunuzu gördüm ve size bir sorum olucak ben 11.sinif öğrencisiyim mekaniksel ve yazılımsal olaylar ilgimi çekiyor bir robotu uzaktan kontrol edebilme gibi ve programlama ilgimde var bir şeyi programlayıp herkese sunma gibi işler. Size ufak sorum olucak sizce hangi mesleğe yönelmeliyim mekatronik,elektrik elektronik,makine,yazılım müh,yapay zeka müh sizce hangisi hocam?
Merhabalar, takım arkadaşlarımla beraber XBee ile alakalı bir projeyle uğraşıyoruz ve sorunumuza çözüm bulamıyoruz. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok seviniriz çünkü bir çıkmaza girdik. Eğer isterseniz [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.
İyi günler,otomotiv mühendisliği ile ilgili sorularım olacak. Meslekte maaş çalışma alanı ve yükselme ihtimali ile ilgili düsünceleriniz nelerdir ?
Merhabalar buradaki ders notları çok işimize yarayacak altın bulmuş gibi sevindim elinizde ATÖLYE için daha fazla içerik var mıdır acaba?
Merhaba ben Türkiye'de elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümünden bu sene mezun oluyorum. yazınızda sizin de aynı bölümden mezun olduğunuzu görmüştüm fakat Almanya'da böyle bir bölüm bulamadım.( yüksek lisans bölümü olarak bulabildim sadece. )benim bu koşullarda diplomamı denkleştirmem mümkün müdür ? ( üniverstem geçerli ama bölümümü bulamadım.)
K
Kerem inmez
eğer değilse nasıl bir yol izleyerek Almanya'da mesleğimi yapabilirim ? yüksek lisansta aynı bölümü okumayı mı önerirsiniz ya da diplomasız bir şekilde iş bulup mühendislik yapma ihtimalim var mıdır ? teşekkür ederim.
S
Seçkin Şenol
Merhaba Kerem.
Eski ismi "Nachrichtentechnik" yeni ismi "Informationstechnik" (yani iletisim/telekommunikasyon mühendisligi).
Diplomani oldugu gibi kabul ederler.
Master mutlaka yap, agirlikli olarak yazilim olmali, ancak bu alanda rahat is bulabilirsin.
Elektronigin kalbi artik 20 senedir Cin ve cevresinde atiyor.
Iki tane yazilim dili ögrenmeni öneririm sana: C# ve C++.
Rukiye Hanım merhaba,
Ben de buna benzer bir proje yapıyorum. Ancak rfm69 modülü ile gps bigisini alıcıdaki rfm69 modülüne aktarıyorum. Alıcaya gelen bilgiyi ise HC-05 ile telefona atmak istiyorum. Ancak bluıetooth android kısım ile ilgili bir problem var. Yardımcı ola şansınız var mı ? Android kısım zaten ayrı bir muamma benim için.. Destek vermeniz mümkün mü ?
Selamlarımla
Merhaba hocam, iyi günler. 6 Ağustos 2020 tarihinde Devre analiz tekniklerinden 4 saat süresi olacak yaklaşık 4-5 sorum olacak yardımcı olma imkanınız var mıdır ? Teşekkür Ederim ..
Yukarı Alt