Forum için tapatalk kurmanızı öneriyorum.Android kullananlar rahat takip edebiliyordur uygulamanız ile ama tapatalk kurarsanız iOS kullanıcılarıda rahat bir şekilde takip ederler.Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa yardımcıda olabilirim.
Forumda mobil 3. sahıslara ait arayüz kullanımı taraftarı değiliz. Forum teması ve mobil teması kendimize ait. Yine android uygulamamız mevcut ;Forum için tapatalk kurmanızı öneriyorum.Android kullananlar rahat takip edebiliyordur uygulamanız ile ama tapatalk kurarsanız iOS kullanıcılarıda rahat bir şekilde takip ederler.Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa yardımcıda olabilirim.
Bildirim aslında var. Sizin konunuzu silerken yollamıştım.Bildirim sisteminin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Örneğin silinen bir konunun bildirimi gelmiyor. Kullanıcılar, yöneticilerin konularını neden sildiğini ya da çöpe attığını bilmeli.
Tamam geldi. İlginiz için teşekkürlerBildirim aslında var. Sizin konunuzu silerken yollamıştım.
şuan gelmesi gerek .
Ne mühendisliği okursan oku klişe olacak sanırım biraz ama iş kendini geliştirmeye bakıyor ne insanlar var 4 ortalama üzerinden 3.5 civarı bitirip hiç birşey yapamayan ne insanlar var 6 7 senede okulu bitirip çok iyi yerlere gelen bölümden ziyada iş birazcık kendini geliştirmeye bakıyor tabiki sevdiğin istediğin bir bölüme gitmekte fayda var sonuçta ömrünün sonuna kadar yapacağın iş sıkılmamak bir şeyler yapmak ve bir şeyler katabilmek için o işi sevmek lazım. İşin kısası sevdiğin bir bölüme git ve kendini olabildiğince geliştir. dediğim şekilde bir yol izlersen sen iş aramazsın iş seni arar başarılar dilerim sanada güzel yerlere gelmen dileği ile...Merhaba ben lise 3 . Sınıf öğrencisiyim .meslek secimi hakkında henüz fikrim tam olarak oluşmuş değil ama bilgisayar mühendisliğini düşünüyorum veya başka mühendislik dalları . Mesleğin ülkemizdeki is imkanlarını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
nereden bi konu açıp diğer mühendisarkadaşlara soru sorabilirim yarımcı olurmusunuz ?
Evet üzerinde çalışıyoruz. Bitirme aşamasındayız.Merhaba,
Bence bir İos uygulaması etkili olabilir.
Tabi açalım.Gemi Mühendisliğine dair bir kategori olursa çok sevinirim
Merhabalar, tabi açalım.Raylı Sistemler Mühendisliği başlığı olursa sevinirim,konuları bu başlık altına açmak istiyorum.
Evet ne yazık ki öyle. Yalnız başkalarından cevap beklerken acaba kendim de hiç cevap verdim mi diye düşünmek gerekiyor Üyemiz gittikçe artıyor. Umarım faydalı bir paylaşım platformuna dönüşür.site ve forum cidden 10 numara tasarlanmış ama forumalrda açılan konuların 40-50 okunmayı aşmış olmasına ragmen tek bir cevap gelmemesi birazcık sorunlu bi durum bence ama yinede harika.
Teşekkür ederiz. Tabi ekleriz en kısa zamanda.Emeklerinize sağlık. Bence Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği gibi bir bölümü eklerseniz çok daha güzel olur.