Arama Sonuçları

1. M

Mühendislikler hakkında

EEM okumakdan ziyade yazılımı öneririm çünkü o tür yazılımları yazılım veya bilgisayar mühendisi yapar elektronik mühendisliğinin asıl işi elektronik kartları programlamasıdır Başarılar...
  2. M

1. sınıfı bitirmiş bir mühendis adayı

Zaten muhtemelen staj yapcagın için 2 sene çalışmana pek gerek yok onun yerine İngilizce seviyeni geliştir , kitap oku bilimsel dergiler oku kendini bunlara ada.
  3. M

Mekatronik Mühendisliği İmza Yetkisi

Maalesef şuan yok
  4. M

Dumlupınar Üniversitesi mi Niğde Üniversitesi mi

Anadolu üniversitesi oldugu surece hangi okul oldugu farketmez memleketine yakın, hocaların mezun oldugu okul ve yapdıgı çalışmalara bakarak okul seçin derim niğde yerine aksarayıda tercih edebilirsiniz Almanların memleketi olmasından ötürü...
  5. M

Gaziantep Üniversitesi - Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Yarı özeller 4 tam devlet 6 8 kişilik
  6. M

Makineden bilgisayara gecmek mantıklı mı olur yoksa saçma mı

Merhaba s Merhaba seçkin bey mekatronik yaklaşık 40 yıldır geleceğin mesleği deniyor genetik gibi ama ne hikmetse o gelecek bi gelemedi gitti yanlış anlamayın yazılım işi için illa okumak gerekmiyor mesela arkeoloji okuyupda kendini yazılım alanında geliştirirsen yazılımcı olabilirsin yukardada...
  7. M

Yenilikçi Projeler için Takım Arkadaşı (R&D)

Emir kalyoncu Dostum ben hep 2 bölüm arasında gitgel yapmısımdr sizce Makine Mühendisliği mi Elektrk Elktronik müh.mü iş imknı vb bakmndan ?
  8. M

Bilgisayar Mühendisliği (Mtok) İle Normal Bilgisayar Mühendisliğinin Diploma Farkı Varmı?

Mühendislik ile teknoloji.arasında fark var tabikide mühendislik teori agırlıklıdır teknoloji ise pratik ağırlıklıdır mühendislik fakültesi daha iyi çünkü mühendisi mühendis yapan bilgisidir pratiklik teknikerde aranır mühendisde bilgi aranır teknoloji fakültelerinin şuan imza yetkisi var ama...
  9. M

Hangi Mühendisliği Seçmeliyim

Olur olmasınada 1500 tlye 10 yıl sürünürsün sonra yavas yavas kazanmaya baslarsın
  10. M

Hangi Mühendisliği Seçmeliyim

Bilgisayar mühendisliği seçip yazılım ile yoluna devam etmeni öneririm malum Zibilyon tane eemci olduğu için burda okul faktörü devreye girer ve Odtü Boğaziçi itü olmassa eem okunmaz ki muhtemelen bu 3 ünü kazanamıcaksın yazdıklarından ötürü oyüzden EEM'i tavsiye etmiyorum...
  11. M

Mühendislik Seçiminde Tıkandım Yardım Edin

Peki ya su 2 mühendislik dalı arasında sizce hangisi Makine Mühendisliği mi Elektrik-Elektronik Mühendisliğimi iş imkanı para kariyer yurt dışı vb. bakımından hangisini seçersek daha şyi olur?
  12. M

Sizce İngilizce İnş. müh mü yoksa sanayisi iyi bir yerde makine mi

Türkiyede çalışmayı hedefliyorsan inşaat>makine>elektronik Yurtdışı hedefliyosan Makine=Elektronik>İnşaat
  13. M

Mühendislikler hakkında çıkmazdayım LÜTFEN YARDIM EDİN

İş olanagı olabilir ama Yılda 20000 mezun verdiği için iş bulma sıkıntı olabilir ona bakarsanız işletmede çok geniş bi alan fakat mezun çoklugundan işletme mezunlarının %85i işsizdir iş bulma mezun sayısıyla orantılıdır alanı istediği kadar geniş olsun mezun çok olan bi bölüme giderseniz iş...
  14. M

Makinenin bi aralar popüler olup şimdi popüleritesini yitirmiş olduğu gibi eem de 3 5 seneye popülaritesini yitirecekdir gerçekci olalım yılda 20000 mezun veriyor maşallah işletme gibi olur yakında o yüzden bana sorarsan mühendislik okuma Türkiyede müh. Okunmaz sağlık oku garanti olsun
  15. M

Elektrik-elektroniği önermiyorum dostum belli dersleri almassan elektrik alanında imza yetkin olmuyor ve bu dersleri 1 kaç okul dısında hiçbi okul vermiyor elektronik şuan revaşta görünsede aslında elektronikçiler yazılım alanına yönelmeye calısıyorlar artık mezun sayısı kum gibi olmaya başladı...
  16. M

Marmara Üniversitesi - Teknoloji Fakültesi Hakkında Yorumlar

Mühendisliği tercih edebiliyosanız müh. Fak. Tercih edin çünkü mühendisi teknikerden ayıran en önemli şey bilgidir. Ona göre tercih etmenizi öneririm
Yukarı Alt