Arama Sonuçları

1. Arman Amak

Karar ver, planla, uygula.

Karar ver, planla, uygula.
  2. Arman Amak

imza yetkisi

Güzel bilgiler bunları bilmiyordum, teşekkürler.
  3. Arman Amak

labview ve aruino ile yapılabilir projeler

Merhaba, Arduino ile ilgili boyutları bu kadar küçük maliyeti ve kullanılan aparatların fiyatı bir o kadar uygun bir çok işi yaptırabileceğiniz mucizevi bir ekipman. Arduino ile elektronik devreleri geliştirebilir, çizgi izleyen robotlar yapabilirsiniz. Yapabileceklerinizin sınırları doğru...
  4. Arman Amak

CER Motorları

Teşekkürler.
  5. Arman Amak

Bitmeyen Havalı Korna

Alternatif enerji kaynakları dahi doğal olmasına rağmen tükenebilir enerjidir. Dolayısıyla bitmeyen enerji yok buzun eriyip suya dönüşmesi ardından buharlaşması gibi form değiştirirler başka şekillerde varlıklarını sürdürmeye devam ederler.
  6. Arman Amak

teknolojiyi doğru kullnamak

Merhaba, Teknoloji ve internet sayesinde hızlı bir şekilde istediğimiz herşeye ulaşabiliyoruz. Fakat büyük bir siber saldırı olduğunu düşünelim internet olmadığı için yazılı kaynaklara yönelmemiz gerekecek. Elimizin altındaki teknolojiyi kesinlikle çok iyi kullanmamız gerekiyor tabi ama bence...
  7. Arman Amak

Su tasarrufu

Merhaba, Banyo yaparken kova kullanırsanız soğuk su kovanın %20 sini dolduru sonra gelecek sıcak su kovada ki suyu uygun sıcaklığa getirir ve israf etmemiş olursunuz bence en pratik ve ucuz çözüm bu :)
  8. Arman Amak

CER Motorları

Merhaba, FORD üretimi yeni ecotorq motorlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?
  9. Arman Amak

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Merhaba, Bence bir İos uygulaması etkili olabilir.
  10. Arman Amak

Matlab Seminer

Merhabalar, Paylaşılan seminer; konunun ne olduğunu matlap ile neler yapılabileceği, çalışma alanlarını, çalışma prensiplerini irdeleyen bir sunumdur. İyi seyirler
  11. Arman Amak

Matlab Seminer

12. Arman Amak

Matlab Yardım Bölümü

Merhaba Oğuzhan Bey, Sunumun sayısal hali bilgisayarımda ve yanımda değil kardeşimde bana mail atmasını istedim geldiği zaman yüklerim :)
  13. Arman Amak

Pil %100

Pil %100
  14. Arman Amak

Matlab Yardım Bölümü

Merhaba Arkadaşlar, "MATLAP YAZILIMININ KÜLTÜR-TEKNİK KONULARINDA KULLANIMI" ile ilgili bir seminer çalışmam var. Bu çalışmada sistemin kullanım olanakları ve çalışma prensibiyle birlikte bulanık mantık yardımıyla detaylandırma şekilleri mevcut. Dilersen mail adresimden bana ulaşabilirsin...
  15. Arman Amak

Mühendislik Dersleri Çalışma Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikler klişelerden başlayalım. Ben tüm öğrenim hayatım boyunca hep arka sıralarda oturdum ve dikkat dağınıklığı sorunu yaşayan biriydim, sonra önlerde oturmaya başladığımda bu sorunu aşmaya başladığımı farkettim. Yani önlerde, mümkünse en önde oturun. Ders derste...
Yukarı Alt