Arama Sonuçları

1. Jeofizikci

Türk Lirasi Faizi sizce yüksek mi?

şimdi anladım gibi yine tam oturmasa da üzerinde biraz düşünmem lazım :) ben bankaların bizim paralarımızı başka sektörlerde çalıştırarak katladıklarını düşünürdüm gerçi onu da yapıyorlardır belki ama buradaki durum çok farklı teşekkürler cevabın için
  2. Jeofizikci

Türk Lirasi Faizi sizce yüksek mi?

blackjack, konuyu biraz da ayrıntılı anlatır mısın "finans sistemi cebimizdeki parayı eritiyor" demişsin bunu nasıl yapıyor ? borçlanma olmadan sıcak para nasıl temin edilecek ? borçlanınca faiz olmadan nasıl olcak bu da zaten finansı doğuruyor :) bunun önüne geçilmesi için kitlesel olarak...
  3. Jeofizikci

Hall Effect Sensörü

arkadaşlar başka dillerde konuşmazsak iyi olur aynı sorular tekrar sorulmasın ihtiyacı olan diğer arkadaşlar da faydalanabilsin teşekkürler
  4. Jeofizikci

Alternatif Enerji Kaynaklarına Bakışınız Nasıldır

üretimi burda mı yapıyor bilmiyorum ama arex diye bir firma var ataşehirde "arex international"
  5. Jeofizikci

Şeker Yakıtlı Roket

Haberdar olduk ama biraz da çalışma prensibinden bahsederseniz çok iyi olur.
  6. Jeofizikci

Duyuru Kullanıcı Adı Değişiklikleri ( Önemli ! )

Benimkini de "Jeofizikci" yapar misiniz (J buyuk :))
  7. Jeofizikci

Kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?

Kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?
  8. Jeofizikci

Profesyonel Mühendislik

Dil eğitimini halletmemiz lazım önce şahsen lisede ve ünide hazırlık okudum ama ing biliyorum diyemiyorum yabancı dil bilmemek bilgiyi fazlasıyla kısıtlıyor. Çevirilerle idare etmek zorunda kalıyoruz. 2.si de üniversitelerimizde eğitim o kadar kötü değil ama uygulama yok. Bunun çözümünü...
Yukarı Alt