Arama Sonuçları

1. A

Laptop Tercihi

Herkese merhaba makine mühendisliği okuyorum monster bilgisayar almayı düşünüyorum pek oyun oynamıyorum fakat oyun bilgisayarlarının performansları genel olarak iyi oluyormuş diye duydum. İki pc arasında kaldım teknik olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Monster Notebook Abra A7 V11.1.5...
  2. A

Hangi Alana Yönelmeliyim?

Merhabalar Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim bir süre bilişim sistemlerine yatay düşündüm yazılıma olan ilgimden dolayı fakat bu bölümde de kalıp yazılımda ilerleyebileceğim tavsiyesi aldım. Asıl soruma gelecek olursak makinede kalırsam hangi alana yöneleceğimi...
  3. A

Makine Mühendisliğinden Bilişim Sistemleri Mühendisliğine Geçiş

Herkese merhaba. Sakarya üniversitesinde makine mühendisliği okuyorum. 1.sınıftayım henüz fakat ilgimin yazılıma daha fazla olduğunu anladım bölümümü yine okulumda bilişim sistemleri mühendisliğine geçiş yaparak değiştirmek istiyorum. merkezi yerleştirme puanımi ile geçeceğim bölümle o sene...
  4. A

burs veren kurumlar?

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS VEREN KURUMLAR VAR MI BİLDİĞİNİZ ACABA ? 1566428022
  5. A

makine mühendisliği okul farkı

Merhabalar abilerim ablalarım ben sakarya üniversitesi makine mühendisliği düşünüyorum ama çıkınca da savunma sanayide çalışmak çok istiyorum maaş dert etmiyorum karnım doysun yeterli yeter ki boş bir insan olrak mezun olmayayım yani kendimi geliştireceğime inanıyorum ama kaç kişiyle konuştuysam...
Yukarı Alt