Arama Sonuçları

  1. B

    Enerji Sistemleri Mühendisliği

    Eyvallah abi sağol
  2. B

    Enerji Sistemleri Mühendisliği

    Peki abi SMM belgesi nedir,ne işe yarar?
  3. B

    Enerji Sistemleri Mühendisliği

    Ben bir enerji sistemleri mühendisi adayıyım.Daha ne kadar üniversiteye gidememiş olsam bile bu alanın mühendisliği hakkında bazı olumsuz yorumlar okudum.Enerji sistemleri mühendisi olan birine imza yetkisi vb. yetkilerin verilmediğini duydum.Bu durum doğrumu,bilenler bilgi verirse çok sevinirim.
  4. B

    İstediğim üniversiteye gidebilecekmiyim?

    Eyvallah abim sağolasın tavsiye için.Aslında hedefim illaki Ankara Gazi değil.Hedefim mühendislik.Ama gitmişkende bölümüm için iyi bir üniversiteye gitmek istiyorum.Tekrardan saol.
  5. B

    İstediğim üniversiteye gidebilecekmiyim?

    Ben de öyle düşünüyorum.Saol düşüncen için.
  6. B

    Mühendis olmak istiyorum ama matematigim zayıf

    İsmail kardeşim madem matematiği yapamıyorsun fizik kimya gibi derslere yönelmeni öneririm fakat gerçekten mühendislik istiyorsan biraz matematik biraz da geometri kesinlikle yapmalısın.Bende mühendislik istiyorum mf4den giricem yani üniversiteye.Derslerimde pek iyi değil.Ama sen diğer fizik...
  7. B

    İngilizce

    Kesinlikle haklısın.Cevabın için teşekkür ederim.
  8. B

    İngilizce

    Ben LYS sınavına hazırlanıyorum.Üniversiteye başlamadan biraz ingilizcemi ilerletmek istiyorum.Kendi imkanlarımla neler yapabilirim.
  9. B

    İstediğim üniversiteye gidebilecekmiyim?

    Merhaba ben Balikesirde bir meslek lisesi öğrencisiyim. YGS de ortalama bi sıralamaya geldim.LYS de istediğim şeyleri yapabilecekmiyim bilmiyorum.Bu arada Ankara Gazi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliğine gitmek istiyorum.Acaba bu sene olmazsa mezuna kalıp tekrar denemelimiyim yoksa bu...
Yukarı Alt