Arama Sonuçları

  1. A

    Bir Projenin Statik ve Dinamik Hesabı

    okaliptus92 öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim mühendis beyinler sayfasında bana bu yardımcı olabilecek kimse yok diye düşünmeye başlamıştım. Statik hesap yaparak profil seçimi nasıl yapacağımı izah ederseniz sevinirim?
  2. A

    Bir Projenin Statik ve Dinamik Hesabı

    Değerli arkadaşlar pdf dosyasında gönderdiğim şasenin hesabı yapmaya çalışıyorum. Elle hesap yapacağım. Hem statik hemde dinamik yük söz konusu. Nasıl yapabilirim fikir verirseniz sevinirim. Seçilen profiller rasgele seçilmiştir.
  3. A

    Hava Hesabı Hakkında

    okaliptus92 blowerdan hava kilidine kadar boru iç çapı Ø108 kabul edelim hava kilidi sonrasında ise boru iç çap Ø83 kabul edelim.
  4. A

    Hava Hesabı Hakkında

    okaliptus92 bey eğer mümkünse sayısal olarak örnek vermeniz mümkün mü? Mesela bize gereken hava debisi 50 m³/h olsun devamında çözümümüz nasıl olacak?
  5. A

    Hava Hesabı Hakkında

    Değerli arkadaşlar pdf dosyasında gönderdiğim hava hesabı dosyasında bulunan blower (ürettiği hava kaç kw) ve boruların hesabı yapılacaktır. Bernoulli'den mi yapılır, bu hesabın yapılması için hangi bilgilere ihtiyaç vardır. Bana bi yol gösterir misiniz?
  6. A

    Domex Sac Hakkında

    Değerli arkadaşlar DOMEX sac hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum lakin bu konuda bilgi sahibi olabileceğim bir kaynak bulamadım bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
  7. A

    Blower Pompa Hesabı

    Arkadaşlar fabrikamızda borular içerisinden mal taşıyarak pnömatik bir sistem kurmak istiyoruz yalnız blower pompa hesabında tıkandık. Blower hesabı nasıl yapılır. Hesap için hangi verilere ihtiyaç duyulur.
  8. A

    Selçuklu üniversitesi mühendis beyinler kulübü

    selçuk üniversitesi makina müh. bölümü
Yukarı Alt