Arama Sonuçları

  1. M

    Makina Elemanları Ödevi - Benzer soru yardım..

    Herkese iyi günler, Makina elemanlarından bir tasarım ödevim var. Sorudaki I profil'in hangi materyalden yapılacağı, kaynak tipi gibi özellikleri benim belirlemem isteniyor. Soruya benzer bir soru bulamadım. Eğer sizin bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz ? Eğer çözüm için öneriniz varsa...
  2. M

    Makina elemanları ödevi

    Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Birimler pound ve inch cinsinden olduğundan sonuçlar biraz değişik çıkıyor ama tekrar üzerinde çalışıcam. İyi çalışmalar.
  3. M

    Makina elemanları ödevi

    Şuan bakıyorum gönderdiğiniz linke ancak bahsettiğiniz problem eğer benim düşündüğüm gibi 7-13 ise orada çözümü verilmemiş ya da ben ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz bu konuda ?
  4. M

    Makina elemanları ödevi

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Soruda asıl sorulmak istenen tabela direğinin aşağıda verilen rüzgar kuvveti, tabelanın ağırlığı gibi etkenlere uygun olup olmadığı. Benim fikrime göre aslında direğin çapının ve hangi malzemenin kullanıldığının da bilinmesi gerekiyor ancak böyle bir...
  5. M

    Makina elemanları ödevi

    Arkadaşlar konu biraz acil yardım edebilecek kimse yok mu?
  6. M

    Makina elemanları ödevi

    İyi günler herkese, makina elemanları dersinden bir ödevim var. Uğraştım ancak pek bir çözüme ulaştığım söylenemez. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Yukarı Alt