Arama Sonuçları

  1. M

    Eşanjörde Serpantin Hesabı Hk.

    Günlük hayatta da yapamayacağımız problemlerle karşılaşabiliriz. Öğrenci olmaya gerek yok. Ben öğrenci değilim bu arada. Ama kimseden yardım istemiyorum. Kendim araştırıp çözüme ulaşabilirim. Yorumlarınız için teşekkürler.
  2. M

    Eşanjörde Serpantin Hesabı Hk.

    Siz benim öğrenci olup olmadığım hakkında bilgi sahibi misiniz? Ödevimi yaptırdığımı nerden çıkardınız? Ben yeni bir tasarım yapıyorum. Konuyla ilgili sizlerin fikirlerini sordum. Ama sormamak gerektiğini anladım. 1706116316 Sıfırdan tasarım yapıyorum. Eşanjörün ve serpantinlerin boyutlarını...
  3. M

    Eşanjörde Serpantin Hesabı Hk.

    Arkadaşlar merhaba, Bir dizel motorundan su eşanjörün içine 400 derece sıcaklıkta giriyor. Soğutucu serpantin vasıtasıyla su eşanjörün içinde dolaşıp 200 derece sıcaklıkta dışarı çıkacak.(Su dolaşan yerin dışında da hava olacak. Tüm bunlar eşanjörün içinde olacak. Su dolaşan yer saclarla...
  4. M

    SolidWorks 2018 ve ANSYS 2019 için uygun bilgisayar önerileri arıyorum

    Cevabınız için teşekkür ederim. Evet, bu noktaları göz önünde bulundurmanın önemli olduğunu anlıyorum. Dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Bütçe konusunda da esnek olabilirim, ancak uygun bir fiyata iyi performans almayı hedefliyorum. Yazılımları iş hayatı projeleri için kullanmayı...
  5. M

    SolidWorks 2018 ve ANSYS 2019 için uygun bilgisayar önerileri arıyorum

    Merhaba, SolidWorks 2018 ve ANSYS 2019 gibi yazılımları kullanmak için bir bilgisayar satın almayı düşünüyorum. İyi bir performans elde etmek ve bu yazılımları verimli bir şekilde çalıştırmak için hangi bilgisayar özelliklerine dikkat etmem gerekiyor? İşlemci, bellek, ekran kartı ve depolama...
  6. M

    Özek Sektörde Mühendislik

    Anladığım kadarıyla bu sürede SolidWorks, AutoCAD'i geliştirdiğimi kanıtlayabilirsem sorun yok. İngilizce'mi geliştirdiğimi belge ile göstermem gerekli mi? (Kurs, sertifika...) Ya da sadece İngilizce'mi geliştirdim mi demeliyim?
  7. M

    Özek Sektörde Mühendislik

    Merhaba arkadaşlar, Mezun olduktan sonra 1 yıllık işsizlik özel sektörde sorgulanır mı? Sorgulanırsa bu sürenin nasıl açıklanması gerekir?
  8. M

    Doğalgaz Sektörü Hakkında

    Eğer mecburiyetten doğalgaz sektörüne girecek olursam; iş bulmam, bir fabrikada iş bulmaktan daha kolay mı olur? - Bu sektörde mühendisler, tesisatın tasarımını mı yapıyor? - Ve tesisatın tasarımını tek mühendis mi yapıyor?
  9. M

    Mülakatta başarılı olmak

    Merhaba arkadaşlar, Ben, plastik geri dönüşümü ile ilgili bir firmaya mülakata gideceğim. Firmada enjeksiyon makineleri, kırma hattı sistemi ve yıkama sistemi varmış. Burada mühendislerden; güçlendirme, hızlandırma ve kapasiteyi yukarı çekme bekleniyormuş. Ben mülakatta nasıl davranırsam...
  10. M

    Doğalgaz Sektörü Hakkında

    Merhaba arkadaşlar, Doğalgaz sektöründe ''Makine Mühendisi'' olarak çalışmayı tavsiye eder misiniz? Ne gibi avantajları, dezavantajları vardır? Bu sektörde çalışmak için hangi özelliklerimin olması gerekli? (araç kullanmak, program kullanmak...) İş imkanı nasıl? Bu sektörde çalışmak için hangi...
  11. M

    İş bulma önerisi

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  12. M

    İş bulma önerisi

    Askerlikle ilişiğim yok.
  13. M

    İş bulma önerisi

    Gelecekte tasarım mühendisi olarak çalışmak istiyorum. Fakat şu an öncelikli amacım sektör fark etmeksizin deneyim kazanmak. İzmir'de iş başvurusu yapıyorum. CV'im şu şekilde:
  14. M

    Mülakat hakkında

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  15. M

    İş bulma önerisi

    Merhaba arkadaşlar, Ben Aralık ayından beri iş arıyorum. Askerlikle ilişiğim yok. Bu kadar zaman iş bulamamam normal mi? En kısa zamanda iş bulmam için ne yapmamı tavsiye edersiniz? (İngilizcem orta seviyede, konuşma yok.)
  16. M

    Mülakat hakkında

    Bu konuyu telefon ile görüşmek mi, mail ile görüşmek mi daha etkili olur?
  17. M

    Mülakat hakkında

    Merhaba arkadaşlar, Ben bir mülakata girdim. Olumsuz değerlendirildi. Kendini geliştirmek isteyen bir mühendis adayı olarak insan kaynaklarına olumsuz değerlendirmenin sebebini sormam nasıl karşılanır? (Bu soruyu sormak mantıklı mı?, Bu soruyu nasıl sorabilirim?)
  18. M

    Solidworks yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?

    Merhaba arkadaşlar. Solidworks'te katılama komutlarını ve diğer komutları biliyorum. Ben Solidworks'te çizim yeteneğimi ve tasarım yeteneğimi kısa zamanda nasıl geliştirebilirim? Bir makine tasarlayacak hale nasıl gelirim?
  19. M

    Word'te Alt Bilgi ekleme

    Merhaba arkadaşlar. Ben word'te istediğim sayfalara alt bilgi eklemek istiyorum. (Örneğin sayfa 7-70 arası). Fakat eklediğim tüm alt bilgilerin yazısının farklı olmasını istiyorum. (Sayfa No:1, Sayfa No:2...) Bunu nasıl yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler.
  20. M

    Staj,iş, askerlik

    Tamam, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten faydalı oldunuz. Sağolun.
Yukarı Alt