Arama Sonuçları

  1. V

    Proje ödevim yardım.

    herşeyi yaptım devre çalıştı sinyalide elde ettim malzemeleri almaya gittiğimde hiçbiyerde lf347 bulamadım. iç yapısı aynı diye lm324 aldım isiste denedim ama devre çalışmadı. aşağıdaki hatayı verdi. [SPİCE] singular matrix: check nodes u1:c:15 and u1:c:16 [SPİCE] DELMIN increased to...
  2. V

    Proje ödevim yardım.

    peki kondansatörü 6. ve 7. bacağa paralel mi bağlıycam Bir de değeri ne olmalı. Bu şekilde denedim ama tam istediğim sonucu alamadım. Acaba kapasiteyi yanlış mı seçtim.
  3. V

    Proje ödevim yardım.

    Onları isis te çizerken düzelttim. Bu sefer devre hata vermedi. Ama çıkışta sinyal elde edemiyorum. Karede okunamıyacak derecede saçma bir sinyal var oda arada çıkıyor. diğerlerin de hiçbir kıpırtı yok.
  4. V

    Proje ödevim yardım.

    bu devrede en alttaki opamp da besleme verilmiş ama diğerlerine verilmemiş ozaman devre yanış mı oluyor. Birde ben diğer opamplara 9v besleme koysam devre çalışır mı?
  5. V

    Proje ödevim yardım.

    arkadaşlar ekteki devre proje ödevim devreyi isiste çizdim. Ama similasyon yaparken u1:b u1:c u1:d opampların da 4 ve 11 güç girişleri olmadığı için hata verdi.Yardımcı olabailir misiniz? şimdiden teşekkürler. HATA: No power supply specified for net V+ in power rail configuration. No...
  6. V

    Raspberry Pi 2 Ödüllü Çekiliş

    21 yasındayım Balıkesir de yaşıyorum. Arduino Uno ya sahibim. Yenilenebilir enerji,pic programlama ve insansiz hava araclari konularina ilgiliyim. Youtube abone oldum.
  7. V

    Arduino Ödüllü Çekiliş

    3 gün geçti hala açıklanmadı.
  8. V

    Arduino Ödüllü Çekiliş

    Balikesir de yaşıyorum. 20 yaşındayim henuz arduino kartim yok. Gömülü sistemler,enerji sistemleri,3d yazici konularina ilgiliyim. Kanala aboneyim.
  9. V

    Arduino R3 Uno Ödüllü Çekiliş

    20 yasindayim Balikesirde oturuyorum. Henuz kartim yok. Gömulu sistemler ,enerji sistemleri, yazilimla ilgiliyim ve nano teknoloji konusundaki gelismeleri sıklıkla takip ediyorum. Abone oldum
  10. V

    Arduino ve Raspberry Pi Ödüllü Çekiliş

    Bende yarışmaya katılacağım.
Yukarı Alt