Arama Sonuçları

  1. abdurrahman.onat

    3 faz ile çalışan motorların kondansatör yardımıyla 2 faz ile çalıştırılması

    bahsettiğin şey görseldeki gibiyse bağlantının içinde anlatıyor olması lazım. https://www.ibiblio.org/kuphaldt/electricCircuits/AC/AC_13.html
  2. abdurrahman.onat

    Tesla bobini

    Arkadaşlar Tesla bobinindeki bobinin spin sayısı veya iletkenin kalınlığı ile oynarsak farklı güçler elde edebilir miyiz? Eğer böyle bir şey mümkünse buraya formülünü yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
  3. abdurrahman.onat

    Raspberry Pi 2 Ödüllü Çekiliş

    21 yaşındayım Çanakkale, Çan'da yaşıyorum Daha önceden kendi laptop'ımı yapmak için bir raspberry pi 2 model b+ almıştım fakat maddi yetersizlikten uygulamaya geçemedim ha birde klon bir unom var standart alıştırmalar için kullanıyorum. İşletim sistemleri, gömülü sistemler ve biyomekaniğe ilgi...
  4. abdurrahman.onat

    12 YAŞIN YAPTIĞI BİR ŞEY :D

    Önemli değil, fakat elektronikle uğraşacaksan internetten sayısal elektronik notlarının olduğu bir pdf bulmanı öneririm :)
  5. abdurrahman.onat

    12 YAŞIN YAPTIĞI BİR ŞEY :D

    abicim telefonunun pilinin üzerindeki yazıları oku orada 5Vder ve bilmem kaç bin miliamper der. 9 voltla doldurursan büyük ihtimal pili bozarsın ve hatta patlatabilirsinde. o yüzden standartın üzerinden git derim :) ayrıca kaç amper kullanacaksın ona da dikkat et 2 amperi aşmasın :)
  6. abdurrahman.onat

    ATMEGA328P programlama

    İyi forumlar, ATMEGA328P ile kendi Arduino'mu yapmak istiyorum fakat kodlamasını Arduino'nun kullandığı yazılımdan farklı bir yazılımla yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca ATMEGA328P'yi nasıl programlayabilirim?
  7. abdurrahman.onat

    Lehimler çıkmıyor.

    Resimde gördüğünüz devreye sahibim fakat kabloların bağlı olduğu lehimleri 30 watt havya ile çıkartamadım. Nasıl çıkar bunlar? Elektronikte daha yeniyimde.
  8. abdurrahman.onat

    dönen bir cismin devir hızını encoder kullanmadan nasıl ölçebilirim?

    dönen bir cismin devir hızını encoder kullanmadan nasıl ölçebilirim? okulda hocamız ödev verdi ve araştırmamızı istedi.
  9. abdurrahman.onat

    Arduino Ödüllü Çekiliş

    19 yaşındayım Çanakkale Çan'da okuyorum ve kalıyorum. Şu anda sahip olduğum herhangi bir Arduino modeli yok. Yazılımlama ve 3D modelleme. Mühendis Beyinler Youtube Kanalına Abone Oldum.
  10. abdurrahman.onat

    Tek Kart Bilgisayarlar veya ARM'lar nasıl yapılır?

    Evet abilerim, ablalarım, kardeşlerim, Kafamdaki bu soruyu geniş kapsamlı aydınlatabilecek olan ve mümkünse yapımını söyleyebilecek olan var mı? Kendime bir tane üretmeyi düşünüyorumda. :)
  11. abdurrahman.onat

    7ch 2.4 GHz Kumanda binding hakkında acil yardım lütfen!

    Bizim bir projemiz var ve Radiolink T7F 2.4 GHz 7 kanal uzaktan kumanda kullanıyoruz fakat binding yani tanıtma aşamasında sorun yaşıyoruz. Yardım edebilecek olan var mı? :(
  12. abdurrahman.onat

    Arduino R3 Uno Ödüllü Çekiliş

    -20 yaşındayım, Çanakkale'nin Çan ilçesinde oturuyorum. -Henüz bir kartım yok. -Yazılımlama. -YouTube kanalınıza abone oldum.
  13. abdurrahman.onat

    Dijital Oyun Geliştiricileri Topluluğu

    eğer C# biliyorsanız size Unity öneririm. Eh karakter modelleme lazım olacak bunun içinde en iyisi blender. YouTube'ta videoları var bakarak öğrenebilirsiniz. :)
  14. abdurrahman.onat

    VB6 mı VB10 mu?

    VB10'u kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü programlar artık .NET Framework 3.5'ten 4'e geçmeye başladılar. Yani bu demek oluyor ki; VB6'da yazdığın programı Windows 7'ye kadar olan sürümlerde çalıştırabilirsin. Windows 8 ve üstünde ise sorun çıkartacaktır. :)
  15. abdurrahman.onat

    dynArduino Ödüllü Çekiliş

    20 yaşındayım Çanakkale/Çan'da yaşıyorum ve okuyorum. Şu anda sahip olduğum herhangi bir model yok. Genel olarak yazılımlamaya ilgi duyuyorum. :)
  16. abdurrahman.onat

    Kitap Hediyeli Çekiliş

    katılmak istiyorum, dereceli (bulanık) sistem modelleri.
Yukarı Alt