Arama Sonuçları

  1. M

    elektrik elektronik mühendisi ve uçak sektörü

    BİR ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ UÇAK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLİR Mİ ? POZİSYONUM NE OLUR ? TERİMLER KONUSUNDA SIKINTI YAŞAR MIYIM ? BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  2. M

    Otomotiv ve elektrik mühendisliği

    Otomotiv sektöründe elektrik elektronik mühendisind ihtiyaç duyuluyor mu ? Duyuluyorsa o alanda kendimizi geliştirebilir miyiz yoksa belli bir yere kadar mı gidebiliriz ?
  3. M

    ELEKTRİK MÜHENDİSİ HES DEMONTAJINDA NELERİ ÖĞRENMELİDİR ? EEM'DE GENEL BİLGİLER NELERDİR ?

    MERHABALAR BEN STAJIMI HİDROELEKTRİK SANTRALİNDE YAPIYORUM VE ŞUAN BAKIMDA DEMONTAJI YAPILMAKTA BENİM ÖZELLİKLE NELERİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YORUMDA BULUNSUN. GENEL OLARAK ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİNDE İLERLEYEBİLMEM İÇİN NELERE DİKKAT ETMELİYİM NELERİ ÖĞRENMELİYİM ?
  4. M

    High voltage term project

    Herkese merhaba,high voltage dersimden yapmam gereken bir projem var. Konusu spherical conductor. Hocamız bir program ile hesaplama yapmamızı istiyor. Hangi program ile yapmam işimi daha kolaylaştırır ? Cevaplar için teşekkürler şimdiden
  5. M

    Kontrol sistemleri

    Merhabalar herkese, Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Kontrol sistemleri dersi alıyorum ve çok zorlanıyorum. Bu derse çalışabileceğim varsa eğer sağlam kaynaklar veya videolar varsa link bırakabilir misiniz ? (Türkçe olması çok daha iyi olur)
  6. M

    başlangıç maaşı

    abilerim ablalarım şuan elektrik elektronik mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Sormak istediğim bir soru var net genel bir bilgi verirseniz sevinirim. Kız arkadaşım mezun olunca asgari ücretin biraz üstünden(3100 tl) maaş alabileceğimi iddaa ediyor. Ben ise mühendis olacağım için o kadar az...
  7. M

    Elektrik elektronik müh. Ceo yada yönetici olabilir mi ?

    Herkese merhabalar 1-2 sorum olacaktı tecrübeli kişiler veya konuyu bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim. Elektrik elektronik mühendisi olup ceo luk yapılabilir mi yada yönetici pozisyonunda olunabilir mi ? Bir başka sorum ise yine elektrik elektronik müh. Otomotiv sektöründe iş bulabilir mi...
  8. M

    Analiz 2 dersi(calculus-2)

    Cevap için teşekkür ederim
  9. M

    Analiz 2 dersi(calculus-2)

    Ben dgs öğrencisiyim bulunduğum üniversitede calculus-1 dersini muaf ettiler ama calculus-2 dersi görüyorum ve temel zayıf nasıl ve neye çalışmalıyım kaynak veya site öneriniz nelerdir ?
  10. M

    Amerikada mühendis olmak için ne yapılmalı ?

    Okulu bitirince mavi diploma sahibi de olucam ve bitirir bitirmez amerikaya gidip elektrik elektronik mühendisi olarak çalışmak istiyorum şartları nelerdir ? Ne kadar kazanıyorlar ? Bile birisi detaylı yazabilir mi ?
  11. M

    Doğu akdeniz üniversitesi mi yoksa korkut ata üniversitesi mi

    Özel olan doğu akdeniz üniversitesi mi yoksa osmaniye korkut ata üniversitesi mi elektrik elektronik mühendisliğinde bana avantaj ve katkı sağlar ?
  12. M

    Bölümü türkçe mi okumaliyim ingilizce mi ?

    Teşekkürler hocam :)
  13. M

    Bölümü türkçe mi okumaliyim ingilizce mi ?

    Cevaplarınız için teşekkur ederim aydınlattinız tesekkurler
  14. M

    Bölümü türkçe mi okumaliyim ingilizce mi ?

    Başlığa yazdığım gibi sizce elektrik elektronik mühendisligini ingilizce olarak mi okumak daha faydalı olur yoksa türkçe mi ? Aradaki farkı açıklarsaniz çok makbule geçer.
  15. M

    Elektrik Elektronik Mühendisliği mi Endüstri Mühendisliği mi?

    Öncelik hedefim elk. Elektronik mühendisligi ancak endüstri mühendisliği okumakda var aklımda sizce endustri müh. Okumak ilerde bana sıkıntı çıkarır mı ?
  16. M

    Elektrik elektronik müh. Maaşları

    Saolasın hocam
  17. M

    Elektrik elektronik müh. Maaşları

    Sorması ayıptır bu mesleği yapan bir kişi ozel sektörde en fazla ne kadar kazanabilir ?arkadaşlar cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
  18. M

    Endüstri Mühendisliğinin amacı nedir ?

    Bu meslek nedir iş imkanları ne derece geniş ve içindeki dallardan hangisi daha çok işime yarayabilir iş bulabilirim teşekkürler
  19. M

    Elektrik elektronik mühendisliginde türev integralin onemi

    Cevaplarınız icin teşekkür ediyorum kısacası bilmekte fayda var yani ilerde işimize yarasada yaramasada bilmeliyiz en azindan okulu bitirmek icin gerekli.
Yukarı Alt