Arama Sonuçları

1. M

Elektrik elektronik mühendisliginde türev integralin onemi

Cevaplarınız icin teşekkür ediyorum kısacası bilmekte fayda var yani ilerde işimize yarasada yaramasada bilmeliyiz en azindan okulu bitirmek icin gerekli.
  2. M

Elektrik elektronik mühendisliginde türev integralin onemi

Ben bu sene dgs ye giricem ve bir sayfada ayni benim gibi dgs den kazanip giden birinin türev integrali ogrenmeniz gerek diye bir yorumunu okudum bilen varsa elektrik elektronik mühendisliginde türev integralin onemini benimle paylasabilir mi
  3. M

Mühendislikte ingilizce farkı

Tebrik ederim :)
  4. M

Ygs den mi gireceksiniz
  5. M

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Siz mühendislik mi okuyorsunuz ?
  6. M

Mühendislik bölümünde ingilizcenin yarattığı farklar nelerdir ve zor mudur seçmeli miyiz ?
  7. M

2 yıllık bölümden mühendisliğe geçicem bölümüm elektronik teknolojisi hangi mühendisliğı seçmeliyim

Sağolun aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Umarım iyi bir mühendis olabilirim
  8. M

2 yıllık bölümden mühendisliğe geçicem bölümüm elektronik teknolojisi hangi mühendisliğı seçmeliyim

Dgs sınavı ile 1 sene sonra inşallah mühendisliğe geçicem bölümüm elektronik teknolojisi fakat hangi mühendisliğe geçmem konusunda karasızım hangisinde iş olanağı ve maddi imkani iyi bilmiyorum önerileriniz nelerdir ?
Yukarı Alt