Arama Sonuçları

  1. E

    bölüm değişikliği dünüyorum fakat sakarya metalurji malzeme mi yoksa düzce elektrik elektronik...

    bölüm değişikliği dünüyorum fakat sakarya metalurji malzeme mi yoksa düzce elektrik elektronik mi seçim yapamıyorum yardımcı olur musunuz
  2. E

    yatay geçiş

    Peki anladım ben yanlış anlamışım teşekkür ederim tekrardan. Umarım herkesin istediğini olur.Size de başarılar dilerim
  3. E

    yatay geçiş

    Merhaba, öncelikle verdiğin bilgi için teşekkür ederim fakat söylediğin durumun olduğunu sanmıyorum. Sebebi senin ösym puanın başvurduğun okuldan düşükse eğer yerleştirme puanı yetersiz gerekçesiyle değerlendirmeye alınmıyorsun. Sende başvuru yaparken buna dikkat et derim. Başarılar dilerim :)...
  4. E

    Hangi mühendislik bana göre?

    Yapmak istediklerin arasında sana uygun olan ve en kapsamlı olan yine makine veya eemdir. Fakat bir mühendislik öğrencisi olduktan sonra kendini geliştirmek araştırmak projelerde yer almak senin elinde. Maalesef ki hepsi gibi bi şansın yok :) Hepsi diyince de benim aklıma gelen tek mühendislik...
  5. E

    Hangi mühendislik bana göre?

    Merhabalar, geçen yıl bu konu benimde baya kafamı kurcalamıştı. Bunun için iki şey önericem sana birincisi kafanda olan birkaç bölümün ders içeriklerine bakmak hangi dersler ilgini daha çok çekiyosa hangi dersler de daha mutlu daha başarılı olacağını düşünüyosan eğer bu sana yol göstericisi...
  6. E

    yatay geçiş

    Çok teşekkür ederim :) keşke olsa ama çok zor :(
  7. E

    yatay geçiş

    Çok teşekkür ediyorum fakat marmaranın 2.50 değil de 3 ortalama istediğini falan okudum birkaç blog sayfasında itüde de böyle özel bir durum var mı acaba bilginiz var mı?
  8. E

    yatay geçiş

    Merhabalar, ortalama ile geçiş yapmayı düşünüyorum fakat ösym puanım yine etkili olacak mı net bilgi elde edemiyorum. Deneyen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
  9. E

    Yazılım Müh. yazmayı istiyorum düşünce ve tavsiyeleriniz lütfen

    İleri de Yazılım üzerine çalışmayı düşünüyorsan eğer matematik mühendisliğine de bakabilirsin. Belki oda dikkatini çekebilir. Başarılar :)
  10. E

    Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

    istediğim set: Temel mühendislik seti Bölüm:Düzce üniversitesi-imalat mühendisliği
  11. E

    İmalat mühndisliği diploması?

    Merhaba, iyi akşamlar. Ben imalat mühendisliği öğrenciyim. Benim bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok mezunların unvanı imalat mühendisidir.
  12. E

    bilgisayar dersin sunum ödevi

    Çok teşekkür ederim sizede başarılar :)
  13. E

    bilgisayar dersin sunum ödevi

    Teknolojik bir gelişme olabilir veya işleyiş biçimi tarzı şeyler olabilir. Bölümüm imalat mühendisliği onunla alakalı veya makine mühendisliğiyle alakalı güncel konular olabilir.
  14. E

    bilgisayar dersin sunum ödevi

    Merhabalar, bilgisayar dersinden sunum ödevim var. Ödev konum mühendislik ile ilgili herhangi bir şey olabilir. Birkaç bir şey bulsam da sanırım yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim :)
  15. E

    imalat mühendisliği

    Çok teşekkür ederim :)
  16. E

    imalat mühendisliği

    3. sınıftan itibaren seçmeli dersler konusunda kendimi geliştirebilmem mümkün tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
  17. E

    imalat mühendisliği

    Teşekkür ederim :)
  18. E

    imalat mühendisliği

    imalat mühendisliği 1. sınıf öğrenciyim. Bölümüm genelde makine mühendisliğinin gölgesinde kalıyor. Mezun olduktan sonra nitelikli bir şekilde sektöre atılabilmem için öğrenci iken yapmam gerekenler hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim :)
Yukarı Alt