#elektrik

  1. Zeliha sena

    Lütfen yardım edermisinizz..

    Yardım edin lutfen
  2. Orhanmxmxmms

    Elektrik soru acil arkadaşlar hocalarım

    Elektrik soru acil arkadaşlar hocalarım 1606159354 Arkadaşlar acil lazım yapabilecek varmı rica etsem
  3. C

    ödev yardımı

    arkadaşlar çok önemli ödev sorularım var. elektromanyetik alan teorisi ve işaret ve sistemler ile ilgili lütfen mesaj atarsanız size atıcam yardımcı oluunn!!
  4. H

    ÖDEV SORULARI

    Arkadaşlar merhaba. Bu soruları çözebilir misiniz ? Elektroniğe pek hakim değilim. Yardımcı olan benimle iletişime geçsin. Bir miktar maddi olarak karşılığını ödemek isterim. Teşekkürler.
  5. E

    Devre Teorisi Ödev

    DEVRE TEORİSİ VİZE ÖDEVİMDE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  6. C

    Elektrik Elektronik Mühendisliği mi Uzay Mühendisliği mi?

    Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben lise 3'e geçtim ve mühendislik okumak istiyorum. Matematik, Fizik ve Kimya ile aram iyi. Roket motorlarına büyük bir ilgim var ve İtki Sistemleri alanında çalışmak istiyorum. Ancak ülkemizde ki olanaklardan dolayı işsiz kalma ihtimalimde var. Öte yandan Elektrik...
  7. J

    Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mi İnşaat Mühendisliği mi?

    Merhaba. Ben iyi bir lisede okuyorum ve ODTÜ İTÜ veya Boğaziçi gibi universitelere girebilecek kapasitedeyim. Elektrik elektronik mi inşaat mi tavsiye edersiniz ? Maaşları ve çalışma olanakları nasıl ? Gelecek kaygısı var midir ? Dışarıdaki “mühendisler iyi iş bulamaz dusuk maaşa çalışır” algısı...
  8. SoruCozumleri

    Soru Çözümleri Acil!!

    Merhaba arkadaşlar. Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Çözemediğim bazı sorularım vardı. Sizden bu konuda yardım isteyecektim.?
  9. SoruCozumleri

    Elektrik Elektronik Mühendisliği Soru Çözümleri. Yardım!!!

    Merhaba değerli kardeşlerim. Bazı soru çözümlerim bulunuyor alanım ile ilgili. Bu konuda sizden yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Yukarı Alt