matematik

  1. K

    Üniversite fizik bölümünde öğrenilen matematik

    Üniversite fizik bölümünde öğrenilen matematik fizik ile ilgili tüm işlemleri yapabilmek için yeterli midir? Üstüne daha fazla matematik çalışmak lazım mıdır?
  2. Burhan.Demirci

    İntegral sorusu

    Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki soru için; AB arasına a, AC arasına b desek. Taralı alan için integral ile alan bulsam. Oradan çözüme gitsem doğru yapmış olur muyum?
  3. M

    Mat 2 sorularım için yardım

    Merhaba iyi günler Mat2 sorularımı çözebilir misiniz?
  4. O

    Mühendislik Matematiği Soru

    Abilerim kardeslerim, bu iki soru hakkında bana yardim edebilecek var mi? Cevabini istemiyorum sadece yardım edin
  5. Burhan.Demirci

    Türev soru çözümü

    Arkadaşlar merhaba, Bu sorunun türevi için yardımcı olabilir misiniz?
  6. msadikagar

    Problemim var!

    720∠0.9273= 432 + j576 VA bu işlem sonucu nasıl böyle çıkıyor? Kareleri toplamının karekökünü aldığımızda 720, bölümlerinin tan^-1 aldığımızda da 0.073 çıkıyor kısaca, 720∠ 0.073 hesaplıyorum ben. Başka bir yöntemi mi var acaba ? Bilen yardım edebilir mi?
  7. A

    Matematiğim kötü mühendislik istiyorum

    Merhabalar matematiğim kötü 10.sınıfım 2 hafta sonra bölüm seçeceğiz bilgisayar mühendisliği istiyorum sizce sayısal seçip matematiğimi halledebilir miyim yoksa eşit ağırlık mı seçmeliyim
  8. A

    Bilgisayar Mühendisliğinde Matematik Önemli mi?

    Merhabalar meslek olarak bilgisayar mühendisliği düşünüyorum fakat matematiğim zayıf bu mühendis olmama engel olur mu bilgsayar mühendisliğinde matematik çok mu önemli?
  9. Onuncu Adam

    Matematik Bilmek (GÜLAY GÖKTÜRK'ÜN KÖŞE YAZISINDAN ALINTIDIR.)

    Karneler arka arkaya geldi. Hayır, çocukların aldıkları karneden söz etmiyorum. Bu karneler Milli Egitim'in karnesi... Hatta toplumca hepimizin karnesi... Vatan Gazetesi iki gün arka arkaya iki ayrı seviye tespit sınavının sonuçlarını açıkladı. Birincisi Milli Egitim Bakanlığının 47 ilde 4...
Yukarı Alt