Hangisinin bana artısı daha fazla olur?
S seymakizilkaya MB Üyesi Kayıt 6 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Tepkiler 0 Yaş 28 14 Temmuz 2015 #1 Hangisinin bana artısı daha fazla olur?
M muhammet35 MB Üyesi Kayıt 3 Eylül 2015 Mesajlar 6 Tepkiler 0 Yaş 32 Üniv afyon kocatepe 3 Eylül 2015 #2 9 EYLÜL BİR ADIM ÖNDE GİBİ SANKİ
M Mehmet Köymen MB Üyesi Kayıt 1 Eylül 2015 Mesajlar 6 Tepkiler 3 Yaş 32 Üniv Dokuz Eylül Üniversitesi 4 Eylül 2015 #3 9 eylül e okuyacaksan gel kardeşim. Kampüsü Tınaztepede yani dağın başında bir avm gibi yer var çok bir kampüs olanağı yok ona göre
9 eylül e okuyacaksan gel kardeşim. Kampüsü Tınaztepede yani dağın başında bir avm gibi yer var çok bir kampüs olanağı yok ona göre
Furkan Bayram Yetkili Kişi Moderatör Kayıt 15 Şubat 2015 Mesajlar 94 Tepkiler 69 Meslek Makine Mühendisi Üniv Fırat Üniversitesi 6 Eylül 2015 #4 İtü,Boğaziçi gibi üniversiteler haricindeki anadolu üniversiteleri arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum hocam.Tamamen kendini geliştirmenle alakalı bir durum sözkonusu.
İtü,Boğaziçi gibi üniversiteler haricindeki anadolu üniversiteleri arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum hocam.Tamamen kendini geliştirmenle alakalı bir durum sözkonusu.