Akdeniz gıda mı? Balıkesir makina mı?

Batuhanerd

MB Üyesi
Kayıt
3 Ağustos 2016
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
26
Makinadan biraz gözüm korkuyor. Antalya gıda daha çekici ve kolay gözüküyor kötü bir üniversitede de okumak istemiyorum ama kararsızım. Bu işi bilen insanlardan fikir almak istedim. Gıda okunur mu? Makina çok zorlar mı? Genel olarak fikirleriniz neler?
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Merhaba, öncelikle gözün korkmasın sadece karar ver. Kimler okuyor gittiğinde göreceksin zaten. Bundan dolayı ben yapamam gibi bir düşünce ile psikolojinizi dağıtmayın. Öz güveniniz yerinde olsun. Bana sorarsanız ki siz olsanız ne seçerdiniz, Makine tabi ki. Yalnız bu sorumluluğu sizin üstlenmeniz daha iyi olacaktır. Burada sormak yerine ben hangisinde mutluyum, ilerisi için hedefim ne bu parametreler dahilinde planlarını yapman daha ileri dönük seçimler olur.

Ben kendi tercihimi dile getirdim. Tekrar ediyorum kararınızı kendiniz vermelisiniz. İyi planlama yapmalısınız ilerisi için. Not olarak da öz güveniniz yüksek olsun. Tavanda yapmasın tabi. ;) Başarılar kardeşim. Eras
 

Mehmet Arı

MB Üyesi
Kayıt
26 Temmuz 2016
Mesajlar
2
Tepkiler
1
Yaş
37
Üniv
Selçuk
Balıkesir kesinlikle tavsiye etmem makine müh karar kilacaksan Bülent Ecevit veya Süleyman Demirel daha iyi bir alternatif olacaktır lakin çok çalışmayı göze almalisin gıda mühendisliği hakkında yönlendirme yapacak seviyede bilgi sahibi değilim umarım herşey gönlünce olur
 

ahmetalb

MB Üyesi
Kayıt
6 Haziran 2015
Mesajlar
4
Tepkiler
1
Yaş
30
Üniv
Atatürk Üniversitesi
'Herşeyi' geçerim,Makineyi seçerim diyorsan. Gençliğinle vedalaş aramıza hoşgeldin kardeş.Makine zevkli ve zor bölümdür. sevemezsen işkencedir.Ama üstesinden gelirim diyorsan ne olursan ol gene gel.:) ve gideceğin okuldaki geçme sistemini iyi araştır..
 
Kayıt
9 Temmuz 2016
Mesajlar
48
Tepkiler
53
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Sakarya Üniversitesi
Bence buna kendin karar vermelisin.İleride hangi işi yapmaktan zevk alırsın. Veya yeteneklerine hangi meslek daha uygun olabilir.Çok iyi dusunmenu oneririm.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yukarı Alt