Bilgisayar Mühendisliği Hakkında - Tercih Videosu

CanUsta

Katehol
MB Üyesi
Kayıt
7 Ağustos 2018
Mesajlar
3
Tepkiler
0
Yaş
25
Meslek
Otomotiv Mühendisi
Üniv
Mersin Üniversitesi
Merhaba arkadaşlar, Netlobi olarak Bilgisayar Mühendisliği tercih edecek arkadaşlara bölümü tanıtması için Uludağ Üni. Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Mert Oğuzhanasiltürk ile bir video hazırladık. Umarım yararlı olur. Bölüm hakkında sorusu olan arkadaşlar yorum atabilirler, elimizden geldiğince cevaplayacağız.

 

denizgezmiş

MB Üyesi
Kayıt
21 Haziran 2018
Mesajlar
68
Tepkiler
7
Yaş
33
Meslek
Yazılım Mühendisi
Teşekkürler bilgiler için. Yeni okumaya gidecek arkadaşlarımız için faydalı olabilir.
 

TCP-IP

Özel Üye
Kayıt
7 Kasım 2018
Mesajlar
92
Tepkiler
27
Yaş
44
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
Üniv
Anadolu Üniversitesi
Daha da faydalı bilgiler olacakmış gibi duruyor , bence bunu biraz daha uç noktalara taşırsanız daha güzel olur düşüncesindeyim.

Nacizane bir bilgi , Mühendis yapar tasarlar geliştirir , üretimi ve arızayı ise ara eleman dedikleri Tekniker uzman eleman kadrosu yapar. Örneklemek gerekirse , çok harika bir ceketi siz tasarımcı olarak çizer kalıp haline getirirsiniz , onu kalıba basmak kumaşını dikmek ceket haline getirmek diğer personellerin işidir. Hemen hemen tüm mühendislik dallaı böyledir ama bizde pek uygulanmıyor hatta hem makine hem elektronik hem gemi inşaatı hem miço hem telsizci hem makine dairesini kontrol ve çalışır durumda tutmanızı ister işverenler ASGARİ ÜCRETE ya da biraz üstüne.

ÇÜNKÜ SİZDEN DIŞARIDA ÇOK VAR gözüyle bakılır ( sanki lokantada yemek sonrası kürdan istiyor adamlar o kırıldı burda daha çok var aç birini daha onu kullan mantığı ) üzücü ama gerçek böyle malesef...
 

armagann

MB Üyesi
Kayıt
22 Ekim 2018
Mesajlar
32
Tepkiler
0
Yaş
33
Üniv
Eskişehir Üniversitesi
Güzel bir video tercih etmeyi düşünen arkadaşlar için. Teşekkürler.
 

zty

MB Üyesi
Kayıt
2 Mart 2020
Mesajlar
15
Tepkiler
4
Yaş
25
Meslek
bilgisayar mühendisi
Üniv
Hasan kalyoncu
Ben bu yıl inşallah bilgisayar mühendisliğinden mezun oluyorum. Şu an stajdayım. Bulunduğum bölgenin ve Türkiye'nin hatrı sayılır holdinglerinden birindeyim ve bilgisayar mühendisliği öğrencilerine ve genel olarak mühendislik öğrencilerine yardımcı olmak için günlük şekilde her gün içerik girdiğim bir bloğum var. Sizin de incelemeniz yararlı olacaktır. Ayrıca bilgisayar mühendisliği ile ilgili aktif olarak içerik yazıyorum. Belki göz atmak istersiniz :)

Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 
Yukarı Alt