Bu parçaları nereden bulabilirim

Dvorlox

MB Üyesi
Kayıt
19 Temmuz 2016
Mesajlar
2
Tepkiler
1
Yaş
38
Arkadaşlar muhendislik konusu,değil ama umarım doğru yere açmısımdır konuyu

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık dört ay sonra kısmetse baba olacağım. Bende aklımda ki bebek arabasını yapmayı düşünüyorum. Klasik eski tip bebek arabaları çok hoşuma gidiyor ve resimlerini sizlere paylaşıyorum. Hepsıburada gibi sitelerde satılıyor ama 3 4 bin lira gibi çok yüksek rakam. Değmez okadar alt tarafı boru telden ibaret. Bende bu arabayı yapmayı kafaya koydum ve bana parçaları lazım. Özellikle milli tekerlegi. Nerden nasıl bulabılırım. Yada diğer parçalarını.ayrıca bulabilecek arkadaşlar varmı.

Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.


Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Parça konusunda yardımcı olmak isterdim ama maalesef bilgim yok. Konuyu da okudum, baba olucam kısmet ise demişsiniz. Bunun adına yazı yazmak istedim. Rabbim İnşallah hayırlı bir evlat nasip eder. Anasına, babasına, vatanına milletine hayırlı bir insan olsun İnşallah. İnşallah parçaları bulursunuz... Hayırlı günler.
 

Oğuzhan Mallı

Yetkili Kişi
Genel Yönetici
Kayıt
6 Şubat 2015
Mesajlar
549
Tepkiler
435
Meslek
Nükleer ve Atom Mühendisi
Üniv
MEPhI, KTÜ
Facebook sayfasından verilen yanıtlar:

Süleyman Karadeniz
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
315 TL Abi bu konuda pek bir bilgim yok ve beni ilgilendirebilecek bir konuda değil, saçmalamışta olabilirim. Resime bakarak biraz düşündüm ve aklıma bunlar geldi belki işinize yarar :) Mühendis Beyinler

Abdurrahim Baran Bence hiç uğraşma git bir eskiciye güzel bir araba bul yenisini yapacağım diye uğraşacağına güzelce temizle bi tane fısfıs boya al istediğin renge boya güle güle kullan ..........

Ali Koraşlı Dostum bebek arabasına önlere 14 arkalara 16 jant bisiklet tekeri alacaksın..Parçacıya rica et en ince jant ve ona uygun beyaz dış lastik iste..özellikle ince sağlam istiyorsanda bianchi yedek parçacılarına git rahatlıkla bulursun.

Burak Gültekin Hırdavatçı ve bisiklet malzemesi satan yerlerden alabirsin boruyoda istediğiniz gibi şekil verirler balkom demiri yapan yerler.

Emre Bozdogan Baba adayina oncelikle saglikli ve hayirli bir evlat diliyorum. Yapmak istedigi urunun iscilik maliyeti malzeme maliyetinden cok daha pahali oldugu icin bu urunle vakit harcamasini tavsiye etmiyorum. Sahibinden sitesinde bu arabadan bin lira gibi fiyata satiyorlar. Satin alip kromaj kaplama ve yeni kumas yaptirsa. Maliyeti en fazla 1.500 lira olacaktir.

Mustafa Yalçınkaya Sanayii ye gel abi. Ne ararsan var. Adamlar tekerlekli sandalye, araba, yapma bacak_ayak , vs herseyi yapıyor... Piyasada araba arızalanması, kazaları azalınca başka işlere döndüler.. ????????
Bekir Güler Bisiklet parçası satanlarda olabilir bir bak sirkeci doğubank in orda toptancıları vardı bildiğim kadarıyla birde istoç da olabilir bir bakmak lazim

Ali Yaşar 400 veya 500 TL. Gibi orta fiyatlı bebek arabaları var onlardan al işini görür. İstanbul/İSTOÇ oradan uygun bebek arabası alabilirsin...

Mesut Okyay Hirdavatcilari gez bir çok malzemeyi ordan elde edebilirsiniz

Ibrahim Kaba Bunun yapımı basittir yani bi marangoz bi kaynakçı Demirci kafası çalışan herkes yapar inanın

Furkan Afyon 3d yazıcıdan elde edilebilir, bazı parçalar

Muhsin Şahin altı üstü tekerler bisiklet tekerleği kullan admin bisikletcilerde bulabilirsin

Can Korkmaz tekerlek için ankara ostim'de yetiş tekerlek var bulamayacağin tekerlek yok
 
Yukarı Alt