c de grafik çizdirme

Engineer:)

MB Kulüp
Kayıt
11 Ocak 2017
Mesajlar
32
Tepkiler
4
Merhaba bir sorum olacaktı.Dışarıdan girilen bir fonksiyonun grafiğini çizdirecek c kodunu yazmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor?Nereden başlayacağımı nasıl devam edeceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler...
 

esger21

MB Üyesi
Kayıt
16 Aralık 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
21
Üniv
Karadeniz Teknik Üniversitesi
C++ da grafik çizdirme olmuyor bildiğim kadarıyla
 

Atakan Akbulut

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
28 Nisan 2016
Mesajlar
143
Tepkiler
42
Şehir
ankara
Meslek
R&D Embedded Systems Software Engineer
c dili komut satırından oluşmuyor. İnternette gördügüm kadarıyla c++ komut satırından meydana gelen , hesap makinesi tarzı ufak programlar yapılan stdio standart input output kütüphanesinden meydana gelmiyor. Görülen foksiyon pointer kavramları c nin yüzde 1 ini oluşturmuyor. Kütüphane dosyaları framework denilen sistem mevcut. c ile her türlü desktop grafik arayüzü yazılabilir . Nvdia jetson tk1 evolation board bile kendi desteğiyle geliyor. sırf c++ ile graphics user interface olmuyor diyen herkesin görmesini isterim bu linki
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 

c_n_r

MB Üyesi
Kayıt
25 Aralık 2017
Mesajlar
3
Tepkiler
2
Yaş
23
Üniv
yıldızteknik üniversitesi
Harici bir kütüphane kullanmak istersin büyük ihtimalle. Çıktının bir resim dosyası mı yoksa pencere üzerine mi olduğu anlaşılmıyor sorudan ama ben ikisini de kapsayacak bir cevap vermeye çalışayım. GNUPlot kullanarak çizim yapılabilir. Verilerini bir dosyaya kaydet. Bkz:
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
. Daha sonra bir
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
ile çıkış üretebilirsin.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
da çıkış üretiyor bu şekilde; Çok C sınırlarından çıkmadan VTK grafikleri çizebilirsin. Tabi girilen fonksiyonu yorumladıktan sonra.
Matlab de bir alternatif, devasa bir alternatif, çook devasa bir alternatif.
 
Yukarı Alt