Cisco CCNA kursu

muhendis45

MB Üyesi
Kayıt
14 Temmuz 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
39
Arkadaşlar selam

Aşağıdaki kursu alan var mı , epey bi övülmüş sosyal medyada.

Bir de bu CCNA eğitimi kariyer için iyi midir bilgisayar ağlarında çalışmak istiyorum ben
 

Srkn58

MB Üyesi
Kayıt
20 Temmuz 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
31
Üniv
Atatürk Üniversitesi
Çok iyi bende almak istiyorum. CCNA sertifikası alan bir bilgisayar mühendisi 5 bin tl nin altında çalışmıyo. Yalnız kursun ingilizce olduğunu duydum ingilizce bilmeyenler için sıkıntı olabilir.
 

mstzg

MB Üyesi
Kayıt
15 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
42
Üniv
Selcuk
CiSCO EĞiTiMi

KARİYERİNİZDE İŞİK HİZİYLA YÜKSELiN

Network (Ağ) sektöründe çalışmayı düşünüyorsanız Cisco eğitimi kariyerinizde size basamakları üçer beşer çıkmanıza yardımcı olabilecek yegane araçtır. Network sektöründe pek çok önemli üretici firma mevcuttur. Bunlara Nokia (Eski Alcatel) , Huawei , NEC , ZTE , Juniper vb. pek çok prestijli firma örnek verilebilir. Ancak sektörün amiral gemisi kuşkusuz ki Cisco’dur. Yukarıdaki prestijli firmalar dahi iş ilanlarında Cisco sertifikasyon programlarını (CCNA, CCNP, CCIE gibi) başarı ile tamamlamış adayları aradıklarını zaman zaman
 

Atakan Akbulut

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
28 Nisan 2016
Mesajlar
143
Tepkiler
43
Meslek
R&D Embedded Systems Software Engineer
iyi derecede network bilgisi gerekmekte , Genel olarak switchler ve bunların programlaması oldugunu tahmin ediyorum . Bende cisco , maipu tarzı switch programlamasını yaptım. Network olarak vlan kavramını , tagged , untagged , seri port bilgisini ögrettiklerini düşünüyorum . Switchlerin yüzde 80i aynı şekilde programlanıyor (enable --> config ---> trunk /acces / hybrid ---> vlan ----> acces vlan, native .. , poe ayarları) . Ben daha detaylı olarak switchlerin güncellemelerinide yaptım , tftp protokolü üzerinden img , bin dosyalarını çekiyorlar, Bütün bunların dışında iyi derecede Linux bilgisi olabilir. Artık 20 tane switchin configlerini degitirmek için yazılım yapmak yerine switche özel kendi programımı olusturmustum (QT framework)
 
Yukarı Alt