CivilCon

İtüMhk

MB Üyesi
Kayıt
20 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
26
Üniv
İtü
CivilCon'18 için başvurular açıldı! Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelip kendini geliştirmek; workshoplar, teknik geziler ve sosyal etkinliklerle dolu 4 gün geçirmek için CivilCon’18 seni bekliyor! CivilCon'18 23-26 Şubat 2018'de İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde. Bu büyük organizasyonda yerinizi almak istiyorsanız hemen başvurun.
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için:
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.




CIVILCON NEDİR?
İstanbul Teknik Üniversitesi, Mühendisliğe Hazırlık Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizin amacı; geleceğin inşaat mühendislerini çalışacakları iş sahalarıyla tanıştırmak, kendi alanlarında fikir sahibi olabilmelerini sağlamak, şirketleri sadece İTÜ öğrencileri ile değil, farklı üniversitelerden gelen öğrencilerle bir araya getirip öğrencilerin çevrelerini genişletebilecekleri bir platform oluşturmaktır. Türkiye'nin sayılı ve seçkin kuruluşlarından gelen konuşmacıların vereceği seminerlerle, İK bölümlerinin yapacağı atölyelerle, üniversitelerde eğitimi verilmeyen ve sahaya çıkıldığında eksikliği büyük oranda hissedilen, iş hayatına ilişkin tecrübelerin eksikliğinin giderilmesine, öğrencilerin profesyonel iş hayatı hakkında bilinçlendirilmesine çalışılmaktadır. Bu amaçta düzenlediğimiz workshopları bu sene uygulama ağırlıklı hale getirmiş bulunmaktayız. Öğrenciler duvar örme, kalıp döşeme gibi workshoplara katılarak pratik yapma fırsatı yakalamış olacakları gibi düzenlediğimiz gösteriler öğrenciler de ki iş güvenliği hassasiyetini artıracaktır. Katılımcılarımız bu atölye çalışmalarına katılıp kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacakları gibi aynı zamanda öğrenirken eğleneceklerdir. Bunlara ek olarak düzenleyeceğimiz tekne partisi gibi etkinliklerle katılımcılarımızın CIVILCON boyunca kaliteli zaman geçirmesi için elimizden geleni yapacağız.

BU SENE BİZİ CIVILCON’DA BİZİ NELER BEKLİYOR?
CIVILCON ekibi olarak amacımız inşaat mühendisliği adaylarına sektöre atılmadan önce çevrelerini genişletme, okulda teorik olarak öğrendiği bilgileri pratiğe dökebilme ve öğrenirken eğlenme fırsatı sunmaktır. Köklü bir maziye sahip etkinliğimiz alanlarında uzman kişilerin seminerleriyle başlamakta gün boyu süren workshoplar ile devam etmekte ve son gün teknik gezilerle bitmektedir.
Bu sene özellikle öğrencilerin dersler de teorik olarak öğrendikleri fakat sektöre atıldıklarında eksikliğini duydukları bilgilere yönelik ağırlıklı workshoplar düzenlemekteyiz. Özellikle duvar örme spagettiden kuleler yapma küçük donatılarla ev inşası gibi workshoplar katılımcılarımıza tecrübe kazanma fırsatı sunacaktır. Bunun yanında iş güvenliğinin önemini anlatan gösterilerimiz olacaktır. Tabi ki amacımız doğrultusunda öğrenirken eğlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu sene unutulmaz bir CIVILCON deneyimi için seni de aramıza bekliyoruz. Haydi durma sen de katıl bize.
PARTICIPANTS IN ISTANBUL TOUR


WORKSHOPS


SEMINARS















EĞLEN

Kültürel Gezi: Yurtdışından gelen katılımcıların İstanbul’un tarihi ve kültürel yapısını görmeleri için kültürel geziler düzenlenmektedir.






Traditional Night : Türkiyenin farklı bölgelerinden ve yurtdışından katılan katılımcıların kendi kültürlerine ait yiyecek, içecek, dans gibi geleneksel ögelerini paylaştıkları Traditional Night etkinliğinde renkli bir atmosfer oluşmaktadır.






Boat Party: Civilcon’un geleneksel son gün etkinliği olan boat partide organizasyon ekibi ve katılımcılar CivilCon’un yorgunluğunu atarlar.





ÖĞREN

Seminerler
Civilconda sektörün önde gelen isimleri, katılımcılara tecrübelerini ve teknik alanda bilgilerini aktarmaktadırlar. 2006’dan bu yana civilconda yer alan isimlerden bazıları : Tav CEO’su Sani Şener, Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aykar, STFA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Neyzi, Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya.



Teknik Geziler
Civilcon kapsamında bir gün teknik gezi için ayrılarak her sene yaklaşık 150 katılımcı eş zamanlı olarak düzenlenen teknik gezilere katılmaktadır. Bu sayede yurtdışından ve Türkiye’den gelen öğrenciler, İstanbul’daki büyük projeleri yerinde görerek projeler hakkında bilgiler almaktadırlar.




Workshoplar
Sponsor şirketler tarafından düzenlenen workshoplarda öğrenciler, çeşitli inşaat uygulamalarına katılarak kendilerini geliştirirler.





ÇEVRENİ GENİŞLET

Katılımcılar, Seminer aralarında yiyecek ve içecek standlarından faydalanırlar. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen inşaat mühendisi adayları, gelecekteki meslektaşlarıyla tanışıp çevrelerini genişletirler.





FIRSATLARI YAKALA


Staj Fırsatları ve İnsan Kaynakları Standları:
Civilconda bazı şirketler katılımcılara kura ile staj imkanı sağlar aynı zamanda şirketlerin İK standlarına başvurular yaparak iş ve staj imkanı bulurlar.
 
Yukarı Alt