dokuz eylül üniversitesi

Batuhan Erbil

MB Üyesi
Kayıt
19 Mayıs 2016
Mesajlar
56
Tepkiler
3
Yaş
28
Üniv
karabük üniversitesi
  • bu üniversiteden mezun olmuş veya hakkında iyi kötü birşeyler bilenler + ve - yönlerini sıralasın benim gibi dokuz eylül üniversitesini düşünenlere fikir altyapısı oluşturalım.
 

Arman Amak

Özel Üye
Kayıt
5 Mayıs 2016
Mesajlar
54
Tepkiler
13
Meslek
Ziraat mühendisi
Üniv
Harran üniversitesi
Merhabalar,
Mezun arkadaşlarım var benimde kardeşimde manisada okuyor o yüzden çok sık bulunduğum bir yer izmir. Tınaztepe kampüsü çok uzak ve o taraflar daha soğuk kampüs güzel,mühendisliklerde öğrenci kalitesi yüksek, eğitim kaliteli, izmir güzel, ortam güzel özgür ve serbest bir yer. İnsanlar birbirine karşı saygılı. Üniversite okumak için ve yaşamak için elverişli bir yer. Göze batan bazı izlenimlerim oldu. Bu rahatlık ve özgürlük öğrencilik hayatınızı bitirebilir buna çok dikkat etmeniz gerekir. İzmir'de ne için bulunduğunuzu unutmadığınız sürece muhteşem bir öğrencilik hayatı yaşayabilirsiniz.
 
Konu sahibi
Konu sahibi
B

Batuhan Erbil

MB Üyesi
Kayıt
19 Mayıs 2016
Mesajlar
56
Tepkiler
3
Yaş
28
Üniv
karabük üniversitesi
Öğrencilik hayatınin da onemi var ama bence eğitim kalitesi bakımından egeden çok daha iyi %100 İngilizce eğitimi olsun öğretim üyeleri olsun yaklaşık 8-9 profesör var ve hepsi odtu-itü gibi marka yerlerden mezun olmuş profesörler tubitaka bağlı bi labotatuvarı var diye de duymuştum bunun dışında da laboratuvar bakımından çok iyi bi Üniveriste henüz öğrencisi olamasamda 1 yıl sonra elektrik elektronik mühendisi adayı olarak orda eğitimime devam edeceğim.
 
Yukarı Alt