elektrofizikci
MB Üyesi
- Tepkiler
- 18
Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyim. Elektrik elektronik robotik ve mekanik ile ilgili etkinliklerin her ay bir listesini çıkarıp mümkün olduğunca duyurmaya ve gitmeye çalışıyorum. Bunu da sizlerle paylaşıyorum yaklaşık iki yıldır...
Bu listede de bu ayki etkinlikler mevcut... Sağlıcakla kalınız...
[TBODY]
[/TBODY]
Bu listede de bu ayki etkinlikler mevcut... Sağlıcakla kalınız...
Linki görmek için izniniz yoktur
Giriş yap veya kayıt ol.
01-04 | 26.Uluslararası Züchex, Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı | Züccaciye, Hediyelik Eşya, Dekoratif Ev Tekstili ve Elektrikli Ev Aletleri | Tüyap |
01-04 | 11.Uluslararası LED & LED Aydınlatma Fuarı | LED Sistemleri, Teknolojileri Ekipmanları ve Uygulamaları, LED Aydınlatma | İFM |
01-04 | 4.Elektronist Fuarı | ElektronikYan Sanayi, Komponentler, Güç Kaynakları, Gömülü Sistemler, | İFM |
01-04 | 4.Elex Fuarı | Elektrik Malzemeleri ve Ekipmanları, Elektrik İletimi ve Dağıtımı | İFM |
08-10 | 1.Türk ve Bölgesel Kompozit Sanayi, Teknoloji ve Uyg. | Kompozit Ürünleri ve Teknolojileri | Gorrion HotelBahçelievler |
08-10 | ALUEXPO 2015 Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı | Alüminyum Ürünler, Üretim Teknolojileri, Makinaları, Ekipmanları | İFM |
08-11 | Çin Zhejıang İhraç Fuarı 2015 | Çin Zhejıang İhraç Ürünleri | Lütfi Kırdar |
10-14 | Ağaç İşleme Makinesi 2015 veINTERMOB 2015 | 28.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı | TUYAP |
15-17 | STT Eurasia 2015 2.Yüzey İşlem Kimyasalları Teknolojileri Fuarı | Ön İşlem, Yüzey İşlem Kimyasalları, Makine Ekipman ve Teknolojileri | İFM |
21-22 | Robot Yatırımları İletişim Zirvesi ve Sergisi | Robotlu Üretim Teknolojileri | WOW Kongre Merkezi |
21-23 | İstanbul Health Expo | Laboratuar Ekipmanları ve Hastane Donanımları | İFM |
22-24 | Rensef 3.Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı | Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği – Cam Piramit SabancıKongre ve Fuar Merkezi | Antalya |
24-25 |
Giriş yap veya kayıt ol.
|
Giriş yap veya kayıt ol.
| |
28-31 | Yadex 2015 10.Yapı, Dekorasyon, Elektrik, Doğalgaz ve Alternatif Enerji Teknolojileri Fuarı | Yapı, Dekorasyon, Elektrik, Doğalgaz ve Alternatif Enerji Teknolojileri – Menteşe Belediyesi Fuar ve Sergi Alanı | Muğla |
28-01 | 8.Toyzeria & Kids Turkey Oyun Ve Oyun Ekipmanları | Oyuncak, Lisans, Oyun ve Sektöründeki Her Şey | İFM |