Eklenti modülü ve Konu silme aktifleştirilirse sistem için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Furkan Bayram Yetkili Kişi Moderatör Kayıt 15 Şubat 2015 Mesajlar 94 Tepkiler 69 Meslek Makine Mühendisi Üniv Fırat Üniversitesi 15 Şubat 2015 #1 Eklenti modülü ve Konu silme aktifleştirilirse sistem için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Oğuzhan Mallı Yetkili Kişi Genel Yönetici Kayıt 6 Şubat 2015 Mesajlar 549 Tepkiler 437 Meslek Nükleer ve Atom Mühendisi Üniv MEPhI, KTÜ 16 Temmuz 2015 #2 wolfzone01 demiş ki: Eklenti modülü ve Konu silme aktifleştirilirse sistem için daha iyi olur diye düşünüyorum. Hepsini görüntüle... Eklenti modülü tüm üyeler için aktif değil şuan için. İlerleyen zamlardan aktifleştirebiliriz. Güvenlik amacıyla açılan konuları sadece yöneticiler silebilmektedir.
wolfzone01 demiş ki: Eklenti modülü ve Konu silme aktifleştirilirse sistem için daha iyi olur diye düşünüyorum. Hepsini görüntüle... Eklenti modülü tüm üyeler için aktif değil şuan için. İlerleyen zamlardan aktifleştirebiliriz. Güvenlik amacıyla açılan konuları sadece yöneticiler silebilmektedir.